Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da, corect.Faza cu lemnul mai uscat si mai bun este discutabila, ori de cate ori lipesti o fata, o parte din apa continuta de lipici se transmite si lemnului, asta daca acesta nu este lacuit!
Fluture negru metalic - fabricat inainte de 2006 (parca), fluture argintiu - fabricat dupa 2006 in Japonia.
Mai exista si fluture negru din plastic - fabricat in Europa.
Sper sa nu ma insel.
Oricum, fluturele negru denota un lemn mai vechi, care, teoretic, are toate sansele sa fie mai uscat si, deci, are un simt mai bun - feedback-ul oferit manerului este mai bun si vibratia (oricat de mica ar fi) este mai curata -> un posibil control mai mare.
Cand ziceam ca fluturele negru inseamna lemn vechi, ma refeream doar la cel metalic.Multam pentru info...al meu e cu fluture negru din plastic...
Cand ziceam ca fluturele negru inseamna lemn vechi, ma refeream doar la cel metalic.
vreti sa spuneti ca daca avem 2 lemne de ex t.b spirit cu fluture negru si t.b cu fluture argintiu cel cu fluture negru fiind mai vechi este mai bun decat cel cu fluture argintiuîși cat la suta difera calitatiile lemnlui in raport de simt ,viteza,control?ms!Fluture negru metalic - fabricat inainte de 2006 (parca), fluture argintiu - fabricat dupa 2006 in Japonia.
Mai exista si fluture negru din plastic - fabricat in Europa.
Sper sa nu ma insel.
Oricum, fluturele negru denota un lemn mai vechi, care, teoretic, are toate sansele sa fie mai uscat si, deci, are un simt mai bun - feedback-ul oferit manerului este mai bun si vibratia (oricat de mica ar fi) este mai curata -> un posibil control mai mare.
foarte importanta este greutatea luivreti sa spuneti ca daca avem 2 lemne de ex t.b spirit cu fluture negru si t.b cu fluture argintiu cel cu fluture negru fiind mai vechi este mai bun decat cel cu fluture argintiuîși cat la suta difera calitatiile lemnlui in raport de simt ,viteza,control?ms!
Da ! Aveti mare dreptate...aproape toti jucatorii tind sa aibe un lemn cat mai usor...pentru mana...dar, in general lemnele cele mai grele sunt cele mai bune...automat ai alt simt, feeling si forta cu un lemn mai greu...foarte importanta este greutatea lui
s-ar putea ca ala mai proaspat sa-ti vina mai bine pe mana
cateva grame diferenta pot conta... destul de mult
cand am spus sa vina mai bine pe mana m-am referit la control, potrivire cu stilul de joc etc si nu la usurintaDa ! Aveti mare dreptate...aproape toti jucatorii tind sa aibe un lemn cat mai usor...pentru mana...dar, in general lemnele cele mai grele sunt cele mai bune...automat ai alt simt, feeling si forta cu un lemn mai greu...
Si dupa parerea mea, seria lemnelor Butterfly prevazute cu fluturas metalic negru la capatul manerului este mai valoroasa dpdv al simtului, cu conditia ca aceste lemne (avand in vedere vechimea lor) sa nu fi fost fisurate prin loviri (mai mult sau mai putin) accidentale. Stefan RusuSimtul unui lemn este ceva complet personal...
Concluzia intregului meu bla-bla: un lemn vechi POATE FI MAI BUN ca unul nou, dar NU ESTE OBLIGATORIU. Depinde de prea multi factori pentru a emite o asemenea parere radicala.
Poate doar pentru colectionariEvererstul a fost cucerit prima data de catre neozeelandezul (Sir) Edmund Hillary si nepalezul Norgay Tenzing la data de 29 mai 1953...,si de atunci multi alpinisti au cucerit ..."Zeita mama a varfurilor...Chomolungma",...dar prima data va ramane in istorie..., la fel si...lemnul Butterfly cu fluturele metalic negru...