CUPA PINGPONGPRO editia a-III-a INCEPATORI + AMATORI - BUCURESTI

Durdun Gheorghe

organizator principal
Scor reacție
1.229
Vârstă
37
Locație
București, Romania
CUPA PINGPONGPRO - editia a III-a – INCEPATORI & AMATORI - BUCURESTI - SAMBATA, 18.05.2013
PARTENERI : C.S. VIVA SPORT CLUB (www.vivasportclub.ro), PINGPONGPRO (www.pingpongpro.ro)
SPONSORI : IN CURAND
LOCALITATEA : BUCURESTI
ADRESA : Sos. Oltenitei, nr 103, sector 4 (statia de metrou Piata Sudului)
DATA : 18.05.2013
ORA : 10.00 am
TURNEU : Participa orice incepator / amator cu MA < 18
NUMARUL MAXIM DE PARTICIPANTI : 48
NR.DE CAPI DE SERIE: Conform clasamentului Pingpongpro din editia a I-a si a II-a
NUMAR DE MESE: > 10
SPATIU DE JOC: Foarte bun
SISTEM DE JOC : 3/5 grupe, 3/5 tablou
Faza I - grupe de 8-10 jucatori (se califica primii 4)
Faza III - Tablou eliminatoriu
ACEST TURNEU NU FACE PARTE SI NU SE PUNCTEAZA IN CIRCUITUL AMATUR !
TAXA PER JUCATOR : 20 ron
Se va asigura apa plata
PREMII : Cupa, medalii, diplome + surprize
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR : Pe forum, telefonic sau receptia salii VIVA SPORT cu mentiunea "Cupa Pingpongpro"
IMPORTANT: Toti participantii acestui turneu daca doresc sa aibe pe cineva in coltul tarcului pentru ajutor tehnic nu trebuie decat sa se adreseze oricaruia din staff-ul Pingpongpro !
ORGANIZATORI: Durdun Gheorghe (0766 544 295) , Fodoran Cosmin (0768 262 243)
CO-ORGANIZATORI: Cionoiu Cristian, Horia Tanase
ATENTIE !
In grupe se vor intalnii atat incepatorii (in acest fel le ofer posibilitatea sa joace meciuri mai grele) cat si amatorii, dupa care se vor face 2 tablouri, unul pentru incepatori, iar unul pentru amatori si bineinteles ca turneul va avea doua podiumuri !

Ultima editare:
in aceeasi zi cu un turneu A in București? :)
Da stiu, din pacate atunci l-am putut pune. Restul programului este foarte incarcat la VIVA SPORT si alta data nu am avut libera.
Una peste alta, fiecare se duce unde se simte bine.
Intr-adevar ar fi fost mai bine in alta zi. Poate Duminica 19.05.
Din pacate Marius, duminica 19.05 imi este mie imposibil.

in aceeasi zi cu un turneu A in București? :)

Bv Durdun ! Cati mai multi participanti ! Ai fi putut sa joci cu siguranta in filmul " LE SABATEUR " ( sabotorul) ...te-ar prinde de minune rolul...

Ultima editare:
Bv Durdun ! Cati mai multi participanti ! Ai fi putut sa joci cu siguranta in filmul " LE SABATEUR " ( sabotorul) ...te-ar prinde de minune rolul...

Eu zic ca este loc pentru toti, nu ar fi cazul sa va dati la gioale, sunt multi tineri care vor sa joace tenis in toate zonele Bucureștiului. Si mie mi se pare cam deplasat si fortat acest turneu de la Viva Sport, zic eu ca se putea organiza foarte bine Sambata asta, adica pe 11 Mai, mai ales ca vad ca s-au extins, pana acum era doar pentru incepatori acum vad ca se primesc si cei cu MA<18.

Multumim mult pt acest turneu. Sper sa se tina cat mai des. Doar competii de acest nivel ne pot incuraja si pe noi, incepatorii.
Respect!
Vali
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Ma asteptam la un raspuns acid din partea cuiva.
Nu inteleg ce legatura are filmul, titlul, cu mine sau cu acest concurs, destinat in primul rand incepatorilor, iar de acum si amatorilor, bineinteles care NU vin pentru puncte sau mai stiu eu ce, ci pentru a juca, iar pana la urma fiecare vine unde se simte mai bine.
Eu zic ca este loc pentru toti, nu ar fi cazul sa va dati la gioale, sunt multi tineri care vor sa joace tenis in toate zonele Bucureștiului. Si mie mi se pare cam deplasat si fortat acest turneu de la Viva Sport, zic eu ca se putea organiza foarte bine Sambata asta, adica pe 11 Mai, mai ales ca vad ca s-au extins, pana acum era doar pentru incepatori acum vad ca se primesc si cei cu MA<18.
Da, am pus MA <18 deoarece am avut baieti mai bunicei care au vrut sa joace in editiile trecute si nu i-am lasat din cauza diferentei de valoare, dar m-am gandit mai bine si am stat de vorba cu mai multi elevi atat de la mine cat si de la ceilalati colegi si am convenit de comun acord ca e mai bine sa joace si meciuri mai tari pentru o mai buna crestere in joc, urmand dupa grupe sa fac doua tablouri de eliminatorii pentru fiecare categorie in parte, cu doua premieri, atat incepatori cat si amatori.

Ultima editare:
Back
Sus