Lemn rapid cu simt moale

george25

senior
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
Ilfov,Vidra
Saptamana trecuta am schimbat cateva mingi cu paleta lui George Durdun,si am ramas cu gandul la acel simt formidabil pe care nu il mai intalnisem la niciun lemn.
Paleta este formata din Rakza 9 si un ZLC care din pacate nu se mai fabrica.
Eu joc in momentul de fata cu Rakza 7 si Donic Ovtcharov Senso,Soft carbon.
Paleta este rapida,produce mult spin,viteza foarte buna,dar simtul este hard,foarte greu simt mingea.
As dori din experienta voastra sa imi spuneti un lemn medium-soft sa zicem,dar cu destula putere pentru toate tipurile de topspinuri.

Asta este,caut o alternativa macar,am citit ca si lemnul Zhang Jike ar avea un simt foarte bun,dar cam piperat la pret.
Am citit de Xiom Aria Lite ca ar avea un simt moale,dar e potrivit pentru topspinuri atat moi cat si in forta.

Se pare ca pe unele situri din strainatate se mai gasesc lemne Zhang Yining ZLC,la preturi cam de 200 dolari,dar pe langa pretul mare,mai sunt si costurile de transport,unde cine stie ce ar pati pe drum.
Oricum,asta este un lemn din categoria dai un ban dar stai in fata :d

Era pe 31 oct 2008 320e... acum o fi vre-o 1000e, exact cate bucati s-au facut :eek:
Are you seriously going to buy one?
That's over 600AUD (400USD, 320Euros)...
This blade is Limited Edition of 1000 quantities and it is only sold in China.
Ti-l dau eu pe al meu pe 999e :evil:
Luat de pe ooak
Am avut un elev care mi-a oferit 400e si l-am refuzat :o

Salutare George...dupa mine,la ceea ce joci acum sau la nivelul pe care l-ai atins în prezent, cred ca ți-ar fi bun un lemn Stiga Offensive NCT...Lemnele NCT de la Stiga le-am recomandat celor care vor sa aibe forța carbonului și simțul lemnelor all wood...iar cel amintit de mine are atât cât trebuie din toate, adica viteza suficienta,control bun și simț foarte bun și-n plus nu depașește 170 de Ron la preț din câte știam... Sper ca pâna la urma sa faci alegerea corecta și-n final ?ți urez spor la treaba !

(at) emil, braila
Multumesc fain pentru recomandare, dar momentan nu renunt la lemnul meu decat daca primesc o oferta de nerefuzat :D
Scuze de offtpic George

Nici mie nu.mi plac lemnele Donic,am probat multe dar nu mi-a placut nici unul
Incearca Li Ping Kitex....vei ramane surprins de viteza, control si simt...pretul este de dumping...
Si eu am incercat mai multe lemne de la Donic....nefiind prea scumpe....nu mi-a placut din gama epox, nici burn...ba chiar nici dotec...in schimb, un lemn moale, cu control si simt bun este Donic Waldner carbon senso, desi poate cam lent...nu am incercat altele, gen Ovtcharov senso ultra carbon, sau altele mai rapide...
un lemn rapid, cu sunet foarte placut, si simt ok este Donic Persson Carbotec...dar Li Ping ramane in topul preferintelor
Deasemenea, poti incerca si un Nittaku Shake offensive...mi-a placut mult...viteza, control, stabilitate, simt...un lemn ofensiv clasic japonez, cu hinoki si carbon

Ultima editare:
Din gama Innerforce, ZLC, ZLF, ALC, Tamca ULC...toate au viteza si simt deosebit, dar sunt cam piperate la pret.
Donic Li Ping Kitex
Stiga Ebenholtz NCT V, Rosewood....daca nu vrei cu compozite

Multumesc mult pentru sugestii.
Cel mai probabil o sa merg pe Yasaka Silverline All Wood cu rakza 9 si rakza 7 soft.
Am testat combinatia la Viva sport,si spre surprinderea mea se potriveste perfect jocului meu-si viteza si spin si mai ales control la blocaje si mingi taiate,sau flickuri,dar si extraordinara la retopspinuri,avand si un simt placut,nici rigid dar nici moale :)

Saptamana trecuta am schimbat cateva mingi cu paleta lui George Durdun,si am ramas cu gandul la acel simt formidabil pe care nu il mai intalnisem la niciun lemn.
Paleta este formata din Rakza 9 si un ZLC care din pacate nu se mai fabrica.
Eu joc in momentul de fata cu Rakza 7 si Donic Ovtcharov Senso,Soft carbon.
Paleta este rapida,produce mult spin,viteza foarte buna,dar simtul este hard,foarte greu simt mingea.
As dori din experienta voastra sa imi spuneti un lemn medium-soft sa zicem,dar cu destula putere pentru toate tipurile de topspinuri.

Daca ai dat cu lemnul lui Durdun si te-a impresionat sa dai cu lemnul lui Seni sa vezi acolo viteza si control..nici un lemn nu este la fel..numele lui nu spune nimic..sant lemne intre lemne..vorba lui fratele Durdun:feelingul nu se vinde;)

iti recomand bty Amultart ( e un fel de Ferrari al lemnelor). este un lemn complet, poti juca orice cu el, avind in vedere ca esti f tinar si te poti misca mult la masa. de fapt este un primorac carbon imbunatatit.
ps. si chiar nu costa degeaba cit costa

un simt asemanator il are lemnul timo bol zlc (nu zlf), dar e ff scump 730 de ron, am probat tbs, jun mitzutani, alc,dar nimic nu se compara cu cel ce ti l-am recomandat fiind si f usor... mai aproape de TB ZLC ar fi photino... Nu am probat viscaria ca nu am avut de unde... oare ala cum o fi?

Back
Sus