Si cam dupa cite ore o sa-ti dai seama? Asta cu "incearca-le si vezi cu care te simti mai bine" mi se pare o greseala, parerea mea. Uite situatie: poate joci destul de bine si trebuie sa incepi sa treci la alt nivel. Pentru asta iti trebuie o paleta mai rapida si mai tare. Dar tu evident ca nu te misti la fel de rapid si nu ai miscarea minii bine formata, nu faci miscarea rapid, pentru ca nu ai avut un lemn rapid pina acum si ala lent te mai iarta si cind esti lenes. E timpul sa treci la lucruri serioase si iti pui niste fete rapide pe un lemn rapid (sa zicem TEnergy pe TBS). Iti zic eu, dupa primele 10 minute o sa zici "WTF!! - ce prostie de paleta!!!", dupa prima saptamina la fel. Incepi sa-i dai de gust (ca sa zic asa) cam dupa 1 luna si apoi nu te mai saturi de el. Asa ca, ce poti intelege dupa 2-3 antrenamente cu noul lemn? O sa zici - draci, e prea rapid - ma intorc la ale mele. Si uite asa tot greu te misti la masa, mina tot lent o vei misca - nimic nu se va schimba.
Eu zic mai bine sa te duci la unul care se pricepe la tenis de masă. Roaga-l sa se uite la tine cum joci si sa-ti spuna el daca e timpul sa treci la altceva sau nu.
Parerea mea, poate ma insel ...