A aurelian.poleac cadet 7 Iun 2013 #1 Nittaku Acoustic - 300 RON+transport Xiom Sigma PRO 2 - max - jucate 5 ore - 110 RON bucata + transport.
Nittaku Acoustic - 300 RON+transport Xiom Sigma PRO 2 - max - jucate 5 ore - 110 RON bucata + transport.
I iulian/eugen senior 9 Iun 2013 #2 aurelian.poleac a spus: Nittaku Acoustic - 300 RON+transport Xiom Sigma PRO 2 - max - jucate 5 ore - 110 RON bucata + transport. Click pentru a extinde... Sunt interesat de lemn. Mai multe amanunte -ce greutate are lemnul? cat a fost jucat? Pozele nu se deschid.
aurelian.poleac a spus: Nittaku Acoustic - 300 RON+transport Xiom Sigma PRO 2 - max - jucate 5 ore - 110 RON bucata + transport. Click pentru a extinde... Sunt interesat de lemn. Mai multe amanunte -ce greutate are lemnul? cat a fost jucat? Pozele nu se deschid.
A aurelian.poleac cadet 9 Iun 2013 #3 A fost jucat o luna, nu are nici o atingere iar ca si greutate 81g. Daca doriti va trimit poze pe o adresa de email, eu pot sa deschid pozele.
A fost jucat o luna, nu are nici o atingere iar ca si greutate 81g. Daca doriti va trimit poze pe o adresa de email, eu pot sa deschid pozele.
Z zolism boboc 9 Iun 2013 #4 Salut la 200 ron sant cumparator pe fetele xiom si platesc eu transportul cu respect Salut la 200 ron sant cumparator pe fetele xiom si platesc eu transportul cu respect aurelian.poleac a spus: Nittaku Acoustic - 300 RON+transport Xiom Sigma PRO 2 - max - jucate 5 ore - 110 RON bucata + transport. Click pentru a extinde...
Salut la 200 ron sant cumparator pe fetele xiom si platesc eu transportul cu respect Salut la 200 ron sant cumparator pe fetele xiom si platesc eu transportul cu respect aurelian.poleac a spus: Nittaku Acoustic - 300 RON+transport Xiom Sigma PRO 2 - max - jucate 5 ore - 110 RON bucata + transport. Click pentru a extinde...
PRIZA TOK senior 9 Iun 2013 #5 Ai M.P.Poate era mai bine daca dadeai si dimensiunile fetelor. Ultima editare: 9 Iun 2013
A aurelian.poleac cadet 9 Iun 2013 #6 Fetele Xiom PRO 2 - vandute. Lemnul Nittaku Acoustic - valabil. - - - Actualizat - - - Acoustic - vandut - topic inchis
Fetele Xiom PRO 2 - vandute. Lemnul Nittaku Acoustic - valabil. - - - Actualizat - - - Acoustic - vandut - topic inchis