Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Vand Tenergy 05 fx neagra, am jucat de 2 ori cu ea si nu ma incanta deloc modelul. Vreau 210 pe ea avand in vedere ca practic e nejucata. Pentru mai multe detalii puteti sa ma sunati 0723227631. VANDUT
Ma doare sufletul cand vad ca cineva renunta asa de usor la o asa bijuterie de fata dupa numai 2 antrenamente.
Vad ca ai un lemn cu carbon,ia lipeste fata pe un lemn allwood si mai joaca cu ea inca 5-6 antrenamente (nu meciuri),si o sa vezi ce incantat o sa fi de ea
Salut Madalin !
Ofer 150 ron si o alta fata noua la schimb. poate ti se potriveste ...
Putem vorbi P.M. daca vrei detalii.
Sunt din București si ne putem intersecta pe la sala.
Respect
Cristake
are grosime de 2.1 si e taiata dupa un lemn Butterfly Inner Force ALC - - - Actualizat - - -
eu ma duc azi la top tennis dupa ora 6, app ce alta fata noua?
Salut Madalin
Ai P.M.
Eu am un lemn care este echivalentul lemnului tau dar e cam racheta Tenergy pe el mai ales FX ...
Am fost astazi la sala si nu mai ajung astazi, maine daca vrei nu putem vedea... insa am un amic care va fi la sala la acea ora dar nu am cum sa ii dau fetele pentru tine pt ca le am acasa si decat dupa 9 seara ajung acasa.
Ai tel meu, ne auzim daca vrei mai incolo sau maine ...
Respect
cristake