ÎNCHIS Vand materiale noi si folosite

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Bogdan A

organizator local
Scor reacție
18
Vârstă
40
Locație
Iași
Materiale noi :
Lemn Stiga Hybrid Wood - maner Legend, FL, nou - reducere 200 de lei

Joola Pheonix , 2.0 mm, rosu, patrata - 110 lei
Materiale folosite, in stare excelenta :
Tenergy 25 fx, 2.1 mm , rosu , 149x155 mm, in stare foarte buna - 120 de lei

fata Banco Megaspin, neagra, 2.1 mm, topsheet in stare impecabila, lovita in partea de sus - 50 de lei

Lemn Butterfly Timo Boll ZLF, maner FL, 83 de grame, in stare foarte buna -- vandut
Fata Andro Hexer HD, rosu, 2.1 mm, 146x153 mm, in stare foarte buna - 70 de lei - vandut
Fata Andro Hexer HD, negru, 2.1 mm, 148x155mm , impecabila - 100 de lei- vandut
Fata Rakza 7 soft, neagra, 2.0 , stare impecabila, 149x156 mm - 100 de lei - vandut
Andro Hexer Duro 2.1 mm, rosu , patrata - 100 de lei - vanduta
Fata Tenergy 64, neagra, 2.1 mm, 149x155 mm, topsheet lovit in dreapta si in stanga, in stare buna in rest - 60 de lei - vandut
Andro Hexer 1.9 mm, rosu, patrata -120 de lei - vandut

Ultima editare:
Am cumparat P7, exact ca in descriere, in plus am primit catava sfaturi in alegerea unui lemn.
Un om deosebit, corect, onest , un om care daca te poate ajuta nu te refuza.Am discutam mult la telefon , intodeauna mi-a raspuns cu amabilitate intrebarilor mele de incepator .
Daca o sa-mi cumpar ceva de pe forum o sa verific mai intai daca are Bogdan produsul respectiv la vanzare.
Like !!!

Multumesc pentru apreciere si ma bucur ca v-am putut ajuta!

si eu am primit fetele totul e ca in descriere si chiar arata mai bine decat in poze multumesc !!

Ma intereseaza Stiga Hybrid Wood. Cate grame are? De ce zici ca e nou, ca din poze se vad urme clare de lipici ...

Lemnul nu a fost jucat, am lipit doar fete pe el, gandindu-ma ca o sa il folosesc ca a doua paleta . Greutatea e de 95 de g

Poze in primul post la toate materialele!

Ma intereseaza fata Banco Megaspin, neagra, 2.1 mm, topsheet in stare impecabila, lovita in partea de sus - 50 de lei- dimensiuni si eventual niste poze cu lovitura. Ms

Adaugat poze pentru Banco Megaspin in primul post + o fata Tenergy 64 !

Putem vb pentru Banco Megaspin maine dupa 12 ? 0745063462- Mihai, eventual discutam si de ceva schimburi ??
- - - Actualizat - - -
ma intereseaza fata banco megaspin la 50 lei transport inclus daca esti de acord.

Am efectuat un schimb cu dl.Bogdan.
Nota 10 pt.corectitudine, promptitudine, comunicare.

Imi pare rau , dar nu. In urmatoarele 2 saptamani o sa fiu plecat, voi raspunde oricarei oferte cand ma intorc. Multumesc!

Aveti de adus completari? Ce se practica? V-am mai spus si alta data dl.Sovea ca daca nu reusiti sa respectati regulamentul de pe forum (asa cum il respecta ceilalti) nu o sa va ducem deloc dorul. OLX-ul va asteapta.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus