Viorel Andrei , multumesc pt. vorbele frumoase si eu sunt de parere ca pocnitul poate deranja adversarul dar eu nu o fac intentionat ca sa il derutez, o fac din pura obisnuinta si ma ajuta sa ma sincronizez , regula cu deranjarea adversarului cu orice tipuri de miscari o cunosc si eu foarte bine dar pocnitul nu trebuie sa fie puternic , unii jucatori daca ar putea " ar crapa pamantul la picioarele lor " (^-^) , pocnitul trebuie sa fie usor si lin , fiindca daca il executi de multe ori si chair il faci tare si dur risti sa deranjezi adversarul ( cum ai spus si tu ) , sa pierzi un punct sau chiar mai multe iar dupa cateva pocnituri puternice talpa piciorului se suprasolicita si po-tzi sa faci chiar anumite fracturi usoare , din procentul de 100% al sunetului pocnitului din picior eu execut cam 40% , pocnitul meu fiind sincronizat,usor si controlabil ( acesta fiind cel mai eficient,mai bun si mai sigur mod de a pocnii din picior fara sa deranjezi adversarul,fara sa pierzi vreun punct si fara alte complicatzii la talpa si "laba" piciorului , " si oricum eu pocnesc din picior doar in timpul executarii unui serviciu ) . Dado Daniel , nici chiar asa eu cand sunt intr-un joc daca castig dau "frumos" mana cu adversarul si consider ca a fost un meci interesant si bun , iar cand "pierd" imi controlez sentimentele si consider ca , chair daca am pierdut macar am castigat experientza si poate am si preluat stiluri de lovituri,servicii si joc de la adversar orice jucator de tenis care se respecta trebuie sa stie aceasta vorba " Nu este important sa castigi , este important sa il faci pe adversar sa piarda " , Multumesc tuturor , toata stima si respectul !