Donic blue fire M3

Asa pare ca as avea un stil defensiv dar nu e chiar asa. Joc aproape de masa si atac cu iarba si mai rar cu FH pe care am incercat mai nou o fata Gambler Reflectoid care face cam ce spui tu. Am gasit la un coleg de sala o fata Donic Blue Fire M3 2.0 mm pusa pe un lemn Levi Combi pe o fata cu limba la exterior si am fost extrem de incantat. Eu intr-adevar atac mai rara pe FH ca nu ma avantaja fata( fata de paleta nu a mea ) dar cred ca am sa iau un M3 de 2.0 mm. Multumesc oricum de sugestii !

A trecut ceva timp si vad ca aveti un M3 pe FH, ce parere va dati? cum merge?

A trecut ceva timp si vad ca aveti un M3 pe FH, ce parere va dati? cum merge?
Mi-am schimbat si eu de curand Acuda S3 de pe rever cu Bluefire M3. Super misto aceasta fata ! Am castigat putin control, agata mai bine decat S3 dupa parerea mea si am si un plus de viteza per total, fiind o fata mai grea decat S3, greutatea paletei e putin mai mare acum. Isi merita banutii ! Mentionez ca joc cu un TBS si cu Baracuda pe FH.

Am jucat si eu pentru o scurta perioada de timp cu M3 2.2 pe backhand, eu unul am schimbat-o pentru ca mi-a trebuit ceva mai "puternic" dar e o fata foarte buna , cu control si spin foarte bun foarte permisiva la greseli, nu te taxeaza de fiecare data cand nu duci mana foarte corect, iarasi un plus e la capace si la preluari din serva , deci in concluzie e o fata buna spre foarte buna

Eu zic sa incercati pe rever Xiom Sigma I sau de ce nu chiar II Europe de 2.0 mm. Sigma II E este ceva mai usoara, cu viteza mai mare si spin mai bun, dar pierde putin la control fața de Sigma I E. Dupa tenergy 64 dar foarte foarte aproape de aceasta, consider Sigma Europe cea mai buna fața de rever (mai buna decat M2, M3, Rakza 7 sau Joola Ryzm) deoarece are un control fantastic, in conditii de spin si viteza foarte bune. Iar pe TBS cred merge super fain (am dat cu ea pe TB ALC si Viscaria si mergea "unsa").
Am dat foarte putin si cu M3 dar nu a fost dragoste la prima vedere: prea lenta pentru forehand, pe rever merge destul de ok dar e cam moale si cred ca e mai buna Xiom Sigma E. Asta e parerea mea personala. Stima!

Ultima editare:
Ok, multumesc de pareri dar intre timp am pus deja o fata Donic BlueFire M3 pe FH si la stilul meu total neconventional de joc( ma apar cu FH cu soft si atac cu BH cu iarba) da un randament foarte bun pina cand am sa ma plictisesc si am sa caut alta fata.Multumesc oricum tuturor pentru pareri.

e o combinatie interesanta,,am studiat si ma pune pe ginduri,cred ca o sa aplic si eu aceasi metoda,,extraordinar,, felicitari,,

Back
Sus