Gura Humorului - Tabara ,, Tenis de masa in Bucovina 2013 ''

Daca va referiti la fotografia cu Aqua park-ul sa stiti ca nu este din localitate. Am prezentat in oferta atractiile oferite de locatie: o piscina acoperita, doua descoperite dintre care una pentru copii, parcul aventura, poligonul de tir cu arcul, telescaunul ce functioneaza pana in varful partiei. La 5 km de Gura Humorului este M-rea Voronet, 5 km M- rea Humorului iar daca doriti la 10 km este pensiunea Acasa in Bucovina unde pe langa locatia nemaipomenita puteti face si echitatie.

Buna! Maxim Simina din Suceava.
Dan, daca e important, vreau sa anunt ca cei inscrisi de mine sunt copii clasele III-V. Multumesc.

Cateva informatii de ultima ora!!!!
Din cauza plecarii antrenorului Alex Gheorghe in S.U.A. il vom inlocui pe acesta cu Durdun Gheorghe din București, antrenor la Viva Sport.
Deasemenea il avem ca invitat pe numarul 1 in clasamentul Amatur , domnul Roman Iulian din Brașov.
In urma discutiilor cu dumnealor veti putea beneficia si de Sparing Partener in afara programului de antrenamente.

Super atmosfera. Un gratar, o bere, un antrenament. Nu neaparat in aceasta ordine! :D
Explicati, va rog, exercitiul in care toata lumea sprijina cu mana peretii salii de sport! :confused:

Foarte frumos!
Abia astept cat mai multe impresii si fotografii de la participanti, antrenori si organizatori!

Super atmosfera. Un gratar, o bere, un antrenament. Nu neaparat in aceasta ordine! :D
Explicati, va rog, exercitiul in care toata lumea sprijina cu mana peretii salii de sport! :confused:

Daca asociem cu gratarele posibil ca poza e din pozitia culcat doar ca, rotita putin pare ca cei prezenti ar sta in picioare !
Noi cei cu gratarele avem un pic altfel de viziune asupra antrenamentelor "normale", din punct de vedere... incetesosata...

Frumos nenea Dan, bravo !
Pasul cel mare a fost facut si sunt sigur ca etapele viitoare vor fi si mai atractive. In general lumea e suspicioasa la nou dar, se vede ca se trateaza cu profesionalism tot ceea ce se intreprinde acolo. Excelent !

Respect.

Numele celor implicati in aceasta actiune reprezinta o MARE garantie a succesului(Chirap,Beltechi,Marinescu si Durdun).Impresiile impartasite telefonic de cei prezenti la fata locului si fotografiile postate pana acuma confirma acest lucru.Locatie de nota 10,logistica de nota 10,oameni de nota 10....munca si distractie de nota 30!!!Bravo domnilor,felicitari si mult succes in continuare!

Aprob cele spuse mai sus nota 10+++++++

Aprob cele spuse mai sus nota 10+++++++

Am participat cu parere de rau numai la un singur antrenament de inalta clasa profesionala .Acest antrenament a avut un impact f.mare asupra copiilor mei (BINENTELES POZITIV).VA MULTUMESC DOMNILOR PENTRU MODUL CUM TRATATI ACEST SPORT . VA MULTUMESC CA EXISTATI PTR. SPORTUL NUMIT TENIS DE MASA.SALUT CU STIMA PE CEI IMPLICATI DIRECT IN ORGANIZAREA SI DESFASURAREA ACESTUI PROGRAM

Ultima editare:
Aceasta tabara merita mult mai mult atentia noastra, asa ca va trasnsmit ca a meritat participarea, ne cerem scuze ca am fost cam saraci in postari, dar credeti -ma ca nu a fost timp.
Altele:
Locatia f buna,...antrenorii Marinescu si Durdun, organizatorii Emi si Dan au facut tot ce le-a stat in putinta sa fie bine(efort deosebit). A fost si putina militarie in scopul de a trona disciplina, dar pt asta s-a lasat cu gratare mari si pline, voie buna si multi prieteni.
Daca si astazi cand ne intalnim (21,30) pt vizionarea secventelor din timpul antrenamentelor (ecran panoramic) va fi la fel de incantator ma angajez in concurenta cu Bucovina si am sa fac o tabara la Brașov inainte de turneul A din 17 august (12-17 aug).
Astazi nu am timp de detalii, maine este turneul, poimane pe drum, dar luni este posibil sa avem o postare cu o tabara asemanatoare si in centrul tarii.
Pe aceasta cale multumesc in mod deosebit lui Emi care este mai mult pe drum, cu caravana, (roboti, mingii f multe, mese multe, alte echipamente), si credeti-ma ca este mult pe minus.
D-lui Marinescu si lui George le multumesc deasemenea,...pe langa faptul ca au reusit in repetate randuri sa ma invinga(nu era cazul):)
In incheiere am sa-l felicit pe dl.Dan Chirap care datorita lui si a lui Emi a fost posibila asa ziza deschidere a taberelor in Romania.

Copiii din Suceava, dar si adultii multumim lui Emi!!!! Razvan!!!! George!!!! Daniel!!!!
MULTUMIM PENTRU TOTA DARIUREA, PRICEPEREA SI INTELEGEREA DE CARE ATI DAT DOVADA!!!!
Sunt sigur ca rezultatele taberei se vor vedea in timp! Tabara a dat posibilitatea la crearea a noi idei, perspective si cel mai important prietenii. Daca la inceput nu stiam ce si cum, la sfarsit cand si cum era singura intrebare.
Mult succes tuturor!!!
Cu sinceritate Adrian Cojocaru.

Ultima editare:
salutare,

Am inteles ca se va face o tabara in Bv. care este perioada?
- - - Actualizat - - -
Intr-adevar aceasta tabara de tenis de masă a insemnat foarte mult pentru noi cei care mergem la sala la Dom prof. Cojocaru .
Adrian. Personal simt ca am crescut un pic si simt ca mai am nevoie.
Toate cele bune celor care s-au daruit acestei actiuni pentru a creste valoarea acestui sport minunat.
Stima si la mai multe tabere.

Va salut pe toti, cei care au contribuit intr-un fel sau altul la crearea acestei tabere care personal `mi-a dat aripi` spre o dorinta de a mai participa si la altele.
Acest sport este unul nobil si cred ca este un exemplu bun de urmat pentru toti cei care vor sa aiba tangenta cu acest sport.
Toate bune si Doamne ajuta la mai multe.
- - - Actualizat - - -
salutare dan2 si mersi

Back
Sus