Aceasta tabara merita mult mai mult atentia noastra, asa ca va trasnsmit ca a meritat participarea, ne cerem scuze ca am fost cam saraci in postari, dar credeti -ma ca nu a fost timp.
Altele:
Locatia f buna,...antrenorii Marinescu si Durdun, organizatorii Emi si Dan au facut tot ce le-a stat in putinta sa fie bine(efort deosebit). A fost si putina militarie in scopul de a trona disciplina, dar pt asta s-a lasat cu gratare mari si pline, voie buna si multi prieteni.
Daca si astazi cand ne intalnim (21,30) pt vizionarea secventelor din timpul antrenamentelor (ecran panoramic) va fi la fel de incantator ma angajez in concurenta cu Bucovina si am sa fac o tabara la Brașov inainte de turneul A din 17 august (12-17 aug).
Astazi nu am timp de detalii, maine este turneul, poimane pe drum, dar luni este posibil sa avem o postare cu o tabara asemanatoare si in centrul tarii.
Pe aceasta cale multumesc in mod deosebit lui Emi care este mai mult pe drum, cu caravana, (roboti, mingii f multe, mese multe, alte echipamente), si credeti-ma ca este mult pe minus.
D-lui Marinescu si lui George le multumesc deasemenea,...pe langa faptul ca au reusit in repetate randuri sa ma invinga(nu era cazul)

In incheiere am sa-l felicit pe dl.Dan Chirap care datorita lui si a lui Emi a fost posibila asa ziza deschidere a taberelor in Romania.