ÎNCHIS Vand materiale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ghiță Marta

senior
Scor reacție
2
Vârstă
50
Locație
Tara Banatului
Vreau sa cumpar acest lemn: Butterfly Schlager Carbon off+ pentru un prieten (nou sau second), dar sa fie intr-o stare foarte buna...doresc poze !
Ofer orice produs din lista de mai jos la schimb pentru Nittaku Septear FL !

Solutie de lipit ecologica - Eco-LEX

Pentru mai multe informatii despre adezivul Eco-LEX , d-l Cristian Cionoiu alias (at)grasomega de pe forumul de tenis de masă,a testat adezivul foarte amanuntit,facandu-i un scurt review...in acest review este si un video-tutorial : Click AICI

Din acest moment mai mult adeziv la acelasi pret !!!

Pachet Mare - contine: 1 buc. Flacon solutie 260 ml...20 buc. burete pentru lipire...1 buc. clama(pentru a tine buretele)
Pret: 50 lei

Pachet Mijlociu - contine: 1 buc. Flacon solutie 150 ml...15 buc. burete pentru lipire...1 buc. clama(pentru a tine buretele)
Pret:30 lei

Pachet Mic - contine: 1 buc. Flacon solutie 50 ml...5 buc. burete pentru lipire...1 buc. clama(pentru a tine buretele)
Pret:15 lei

Set Bureti pentru adeziv Eco-Lex - Forma cilindrica de culori diferite:Albi, albastri si verzi -30 buc/set - 5 lei/set

SpeedGlue (pe baza de toluen), (homemade)de doua feluri:vascos sau mai putin vascos, cu efect de tuning foarte mare si un sunet deosebit (un click-uit placut)

Flacon solutie 500 ml = 25 lei

Lemne JUCATE :

Stiga Ebenholz NCT V (5) - FL - a fost rupta(dezlipita) una din prasere cu bucata din maner si reparata perfect de un mester...mai are o atingere in varf destul de fina si una langa maner reparata(se vede in poze)...lemnul este intr-o stare buna - Reducere - 190 lei

Donic Persson Power Carbon - FL - jucat 1 luna(stare excelenta-neatins/nelovit) - Reducere: 150 lei

Fete IMPECABILE/NOI :

DONIC Blue-Fire M1 (PROFESIONALA) - MAX - Neagra - Aceasta fata este special aleasa pt jucatorii din liga germana si nu numai(cu mai multi steroizi ca si una normala/comerciala...vine doar intr-o tipla de plastic fara coperta - Reducere: 110 lei

JOOLA Phenix (Phoenix) - MAX - Neagra - Reducere: 100 lei

Donic Baracuda - MAX - Rosie - Reducere: 100 lei

Atentie: Produsele: Sunt prezentate CORECT, exact ca si in poze, fara a ascunde alte defecte

Ultima editare:
Cumparati cu incredere, sunt aceleasi produce ce le-am avut eu doar ca sunt plecat si lumea ma tot suna pe mine si nu mai am timp sa ma ocup... Spor la vandut

Donic Baracuda - MAX - Neagra - Dimensiuni: L=159mm, l= 156mm - jucata 2 antrenamente(impecabila) - Reducere: 80 lei

Fata aceasta s-a vandut...restul materialelor la vanzare se gasesc in primul post
- - - Actualizat - - -
Nittaku Fastarc S-1 - Neagra - 2.0mm - 125 lei

Nittaku Fastarc G-1 - MAX - 130 lei

Vandute !!!

Am actualizat primul post cu mai multe lemne de la unele marci...Astept in continuare un Schlager carbon Off+ intr-o stare buna sau nou!
- - - Actualizat - - -
3 Palete la OFERTA - in primul post

Ghita daca vii la Oradea te rog sa aduci pentru mine un lipici Eco lex pachet mare.
Multumesc

Oferte si reduceri substantiale la materiale...in primul post
- - - Actualizat - - -
Butterfly Timo Boll All+ - FL - Reducere: 115 lei

Vandut !!!
- - - Actualizat - - -
Butterfly Tricarbon - FL - lemnul este nou(nejucat) are niste dungulite(zgaraieturi)aproape neobservabile de la transport - Reducere: 130 lei

Vandut !!!

Oferte si reduceri substantiale la materiale...in primul post
- - - Actualizat - - -
Killerspin Diamond C - ST - Reducere: 210 lei

Vandut !!!
- - - Actualizat - - -
Donic Bluefire JP 01 - MAX - Neagra - Dimensiuni: L=156mm, l=150mm - doar probata - 95 lei

Donic Bluefire JP 03 - 2.0 - Rosie - Dimensiuni: L=153mm, l=150mm - doar probata - 95 lei

Vandute !!!

Sunt interesat de HK ce greutate are si cat a fost jucat.Va mutumesc.
Va salut,
Sincer nu stiu cat a fost jucat...lemnul l-am cumparat de la D-nul Cristi Cionoiu (Grasomega) si am jucat cu el 2 antrenamente...am sa-l intreb cat a fost jucat si va comunic...lemnul are 88 grame si este exact ca si in poze(nu s-a mai jucat cu el)
- - - Actualizat - - -
S-a jucat cam 3-4 luni cu acest lemn...
- - - Actualizat - - -
Anunt valabil in primul post...

nu e corect ce faci ....radu666 vindea lemnu Butterfly Tricarbon - cu 130 lei ..la tine vad ca a urcat pretul .

nu e corect ce faci ....radu666 vindea lemnu Butterfly Tricarbon - cu 130 lei ..la tine vad ca a urcat pretul .

D-le (at)DFy, doriti sa cumparati ceva ? sau doar sa comentati preturile ? radu vindea ce vroia el, eu vand ce vreau eu...daca va convine cumparati daca nu, NU...pretul il alege vanzatorul nu cumparatorul...nu va obliga nimeni sa cumparati de aici...lemnele au si ele preturile lor si nu intotdeauna le poti vinde la acelasi pret...o sa mai fie si reduceri, dealtfel cum se face la toate lemnele de aici...dar asta la timpul lor probabil...sper ca a-ti inteles...

- - - Actualizat - - -

DHS Hurricane King - FL - Lemnul este impecabil...are o mica apasare sau atingere pe un cant din lateral(nici nu stiu cum sa-i spun ca nu este prea vizibila) - Reducere - 240 lei

Vandut !!!

Valabil tot ce se gaseste in primul post...
- - - Actualizat - - -
Xiom Omega IV Europe - MAX - Neagra - Dimensiuni: L=158mm, l=152mm - jucata 3 antrenamente(fara uzura) - Reducere: 90 lei

Vanduta !!!

Ultima editare:
Da...este valabil tot ce este in primul post
- - - Actualizat - - -
Butterfly Kreanga Aeros - FL - Reducere: 140 lei

Vandut !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus