Pareri combinatie

Paul0304

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
25
Locație
Zalău, Salaj
In prezent am un lemn Yasaka Sweden Classic (am luat acest lemn pentru a-mi forma propria putere de lovire) si voi cumpara niste fete Yasaka Rakza 7 sau 9 pentru FH si BH. Joc ofensiv, la 0.5-1m de masa, atac cel mai mult cu smash-uri dar si top spin-uri (inca sunt in procesul de invatare a acestei lovituri), si ma bazez mult pe spinul de la serva, dar sunt nehotarat in privinta fetelor: Rakza 7 sau Rakza 9? In principiu, ma intereseaza viteza si spinul la ambele fete. Daca ati putea sa le comparati la viteza si spin ar fii minunat. Multumesc anticipat!

Pentru moment , o sa fie prea mult si rakza 7
Insa daca vrei sa t-e joci de-a <avansatul> este in regula

Eu folosesc Rakza 7 de ceva timp, cu toate ca la inceput mi s-au parut niste fete foarte ciudate , am inceput sa le cunosc si ma cuceresc la fiecare antrenament.
Din cate am inteles Rakza 9 au ceva mai multa viteza si ceva mai putin spin, in concluzie daca sunteti la capitolul invatat, recomand Rakza 7 de 2.0

Daca te-ai decis pentru Rakza atunci obligatoriu sa iei 7 si SOFT. Avand in vedere ca topspinul nu e definitivat ca lovitura, ai mare nevoie de o fata mai moale care sa te ajute la invatarea corecta a loviturii. Poate ca ar fi bine sa optezi pentru o grosime a buretelui de maxim 2.0 . Mai cere sfaturi de la cei care te vad jucand. Succes!

Back
Sus