ÎNCHIS Schimb Primorac Carbon FL (fluturas negru) 88g

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

gasscan

junior
Scor reacție
0
Vârstă
44
Locație
iasi
Schimb doar cu Schlager Carbon de preferat ST sau poate fi si FL fara lovituri stersaturi...poze clare ! ( lemnul se poate livra doar luna care vine cel tarziu la inceputul lunii August pentru ca momentan nu sunt in tara ) pana atunci daca sunt oferte se poate posta cu poze si mai vb spor!

Ultima editare:
Daca pana ajung acasa nu gasesc oferta de schimb, atunci o sa il vand, 350 ron plus transport eu am dat pe lemn 400 tot aici pe forum.

Cu stima vi l platesc pe loc cum ajungeti in tara 350 + transport. Multumesc . 0767936994
- - - Actualizat - - -
Rugamintea este sa mi l trimiteti ptr ca am avut unul similar si ii duc dorul
- - - Actualizat - - -
Daca aveti pe coneva acasa mi l poate si trimite . Aveti tel meu. Stima

Cu stima vi l platesc pe loc cum ajungeti in tara 350 + transport. Multumesc . 0767936994
- - - Actualizat - - -
Rugamintea este sa mi l trimiteti ptr ca am avut unul similar si ii duc dorul
- - - Actualizat - - -
Daca aveti pe coneva acasa mi l poate si trimite . Aveti tel meu. Stima
daca nu gasesc lemn la schimb asa cum am mentionat in titlu cand vin acasa , puteti considera ca lemnul va apartine...deci cu ocazia aceasta , va rog sa nu mai postati oferte de cumparare , doar de schimb cu ce este in titlu . Stima!

daca nu gasesc lemn la schimb asa cum am mentionat in titlu cand vin acasa , puteti considera ca lemnul va apartine...deci cu ocazia aceasta , va rog sa nu mai postati oferte de cumparare , doar de schimb cu ce este in titlu . Stima!

Ok multumesc mult si astept sa ma sunati. Numai bine

Va salut,daca va intereseaza asta la schimb DOAR PROBAT:

CU STIMA,
EDWARD

daca esti interesat de schimb cu timo boll zlf sau cash anunta-ma
am mai vb pe privat

daca esti interesat de schimb cu timo boll zlf sau cash anunta-ma
am mai vb pe privat
Buna ma refer si la ceilalti colegi care fac oferte de cumparare .. nu doresc sa vand lemnul !!!, VREAU DOAR SA IL SCHIMB , daca nu gasesc pana vin acasa un lemn asa cum este in titlu , atunci D-le Cezar putem sa facem schimbul lemnul TB ZLF.. daca nu va grabiti .. am concediul aprobat la inceputul lunii August .. vorbim mai multe pe privat .

Va-ti mai gandit ? Daca nu gasiti un schimb poate mi-l vindeti mie. Stima
- - - Actualizat - - -
V-ati mai gandit poate totusi il vindeti. Multumesc mult

Va-ti mai gandit ? Daca nu gasiti un schimb poate mi-l vindeti mie. Stima
- - - Actualizat - - -
V-ati mai gandit poate totusi il vindeti. Multumesc mult
Buna, inca mai astept oferte pentru lemnul din titlu ..( trebuie sa recunosc ca sunt un pic pretentios.. ) nu vreau sa dau lemnul pe bani doar daca nu gasesc un lemn asa cum vreau eu ..( fara lovituri si cu miezul sa nu fie facut din fasii .. ) multumesc tuturor pentru oferte de cumparare..pe 16.08 2013 sunt in tara pentru 2 saptamani ..daca nu gasesc pana atunci o sa il vand si ma voi gandi ce voi cumpara ;) Stima!

eu nu am m-ai avut rabdare,si am cumparat unul nou ,cu 500 ron.:-((('mm Fluture negru prima serie in cutie originala!! ;-)

eu nu am m-ai avut rabdare,si am cumparat unul nou ,cu 500 ron.:-((('mm Fluture negru prima serie in cutie originala!! ;-)
da ..ma bucur ca ati gasit, eu am dat 400 pe el la prima strigare :)... sa il folositi sanatos si sa va bucurati de el, eu mai astept ce am scris in titlu , stima!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus