Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

Buna seara!
Multumim ca ati cumparat de la noi!
Referitor la nemultumirea dumneavoastra, este o problema a producatorilor, am semnalat o si noi la randul nostru dar nu am primit nici un raspuns concret. Loturile sunt ambalate diferit, si se pare ca au si continut diferit, noi nu le desfacem pentru verificare, tocmai pentru a nu desigila produsul. Avand in vedere ca mereu si la diferite produse difera ambalajele nu putem sti care au folie si care nu. Nu toate fetele au folie in interior, majoritatea nu au. La toate marcile am avut astfel de probleme cu foliile din interior si diferente de ambalaj.
Multumim pentru intelegere si va mai asteptam!
O seara placuta!

Noutati pe stoc de la NITTAKU..Lemne VIOLIN,ACUSTIC,BARWELL FLET,BARWELL,SEPTEAR,PIECEA,RUNLOX 5......ETC
Fete iarba SCREW ONE,.........SOFT RENANOS HOLD,FASTARC G1,S1,C1..
Numai pe
www.tenismasa.ro
multumesc
0728747067

SALUT,

Am jucat cu o Joola Champ Silver timp de 1 an si jumatate,dar din pacate am reusit s-o rup.....Ce paleta Joola ai putea sa recomanzi pentru un jucator amator in limita pretului de 150 RON?

Buna, aveti pe stoc Donic Coppa X2 rosu de 2.00 si Donic Acuda S1 Turbo negru max?

Buna. aveti pe stoc suport genunchi Mc David Multi Action marimea L?

aveti m.p
multumesc
0728747067
- - - Actualizat - - -
PERIOADA PROMOTIILOR XIOM SI NITTAKU
27.08.2013 - 30.08.2013
COMANDA ACUM DE MINIM 200 LEI PRODUSE XIOM SAU NITTAKU SI PRIMESTI UN VOUCHER DE 30 LEI SI TRANSPORTUL GRATUIT PRIN FAN COURIER
AZI COMANZI MAINE PRIMESTI
0728747067

am urmatoarea combinatie:
lemn galaxy j-1
729 SP transcend neagra
tihbar spidi spin mi se pare o paleta grea 195g. Sunt incepator ma inteseaza 2 fete mai usoare pt FH o fata pt topspin si ceva pt BH.
joc mai mult aproape de masa, imi place sa atac mai mult pe FH. Vreau o fata care sa ma ajute la topspin si ceva pt blocaje pe BH.

In perioada 4-11 -concediu de odihna
lasati comanda dvs.in aceasta perioada si veti beneficia de 5% reducere + transport gratuit cu fun courier
multumesc
0728747067

Profit de aceasta ocazie si comand si eu un Nittaku Septear FL de 83-85g... cand reveniti din concediu va dau datele de contact in cazul in care nu le mai aveti...

Multe noutati de la Nittaku,....Septear pe stoc
De la YASAKA.....Rakza 7 ,Rakza 7 soft pe stoc
astept comenzi
0728747067
multumesc

www.tenismasa.ro

Dupa 10 ani de traditie a lemnelor ACUSTIC,VIOLIN,VIOLONCELO,TENOR ,NITTAKU pregateste noul lemn ACUSTIC CARBON cu urmatoarele caracteristici
Lemn 5 straturi: ply* Feeling: Hard (shakehand)
, Viteza: Fast (shakehand)
, Grosime: 5.5mm (shakehand)
, Greutate: ~ 90 g (shakehand)
Data de lansare:* Nittaku Acoustic carbon-21/dec/2013*
Pret -650 lei

Am primit deja un exemplar cu maner FL pentru magazin,deocamdata in EUROPA suntem singuri care l-am primit.,o foarte mare surpriza am avut.

De asemenea apar noi lemne NITTAKU....ENFANT,RUTIS POWER,GORIKI ,Un lemn de 100 grame,foarte asteptat in lume.
Avem deja pe stoc noua incaltaminte NITTAKU.
Numai pe
www.tenismasa.ro
Noul catalog 2013 NITTAKU
http://www15.j-server.com/LUCNITTAK...a&TLANG=en&XMODE=0&XCHARSET=Shift_JIS&XJSID=0

Back
Sus