C Cosnic senior 6 Aug 2013 #123 Va rog sa imi scuzati deranjul! Se retrage CINDEA COSMIN - AMATORI Se inscrie CINDEA COSMIN - OPEN
M Mitzi senior 6 Aug 2013 #125 Cosnic a spus: Va rog sa imi scuzati deranjul! Se retrage CINDEA COSMIN - AMATORI Se inscrie CINDEA COSMIN - OPEN Click pentru a extinde... Prospaturi...
Cosnic a spus: Va rog sa imi scuzati deranjul! Se retrage CINDEA COSMIN - AMATORI Se inscrie CINDEA COSMIN - OPEN Click pentru a extinde... Prospaturi...
GeluBv Coordonator Onorific 6 Aug 2013 #129 AcseL a spus: Taras Dan - București - amatori Theodorescu Alex - București - amatori Click pentru a extinde... Sunt inscrisi , m-a sunat Dan!
AcseL a spus: Taras Dan - București - amatori Theodorescu Alex - București - amatori Click pentru a extinde... Sunt inscrisi , m-a sunat Dan!
FlorinBN ET Membru personal 6 Aug 2013 #131 stdobai a spus: Dobai Stefan -Cluj-967 amatori Click pentru a extinde... Iar incepem? Parca ultima oara mi-ati spus sa corectez in Istvan.
stdobai a spus: Dobai Stefan -Cluj-967 amatori Click pentru a extinde... Iar incepem? Parca ultima oara mi-ati spus sa corectez in Istvan.
ivan catalin senior 6 Aug 2013 #135 se inscrie din Fagaras la Amatori MAROCICO MARIUS nou si IVAN DUMITRU nou
mateidumitru Înțelept 7 Aug 2013 #137 razvan arad a spus: ce zici nea Titi aduc ceva special la Brașov!ceva nou!!! Click pentru a extinde... Adu,adu, ca mie-mi plac ,,noutatile "
razvan arad a spus: ce zici nea Titi aduc ceva special la Brașov!ceva nou!!! Click pentru a extinde... Adu,adu, ca mie-mi plac ,,noutatile "
P Parfenie senior 7 Aug 2013 #139 Ca urmare a unor probleme urgente de serviciu se retrag Frant Nicusor Sorescu Deian Parfenie Constantin toti din Resita
Ca urmare a unor probleme urgente de serviciu se retrag Frant Nicusor Sorescu Deian Parfenie Constantin toti din Resita