Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
no si din cele doua modele, care e mai buna ptr taiat si topspin....in combinatie cu lemn BTY timber fell off-Pentru taiat, in general, sunt mai bune fetele cu burete mai subtire...pentru topspin, sunt mai bune cele cu burete mai gros..
Pentru FH, in general, sunt mai eficiente fetele care au o aruncare inalta, pentru a putea da topspin lejer din taiate, efect mare la topspin si viteza la topspin...
Pentru BH, iarasi in general, si in functie de preferinte, se preteaza o fata ceva mai moale, de control, cu o aruncare medie sau mediu joasa, mai buna pentru capace si topspin de langa masa...
In general, dar nu universal valabil, se folosesc fete diferite pentru FH si BH, pentru ca mecanica miscarii difera pe FH de cea de pe BH, iar atunci cerintele pentru fete sunt diferite...repet, NU ESTE O REGULA
no si din cele doua modele, care e mai buna ptr taiat si topspin....in combinatie cu lemn BTY timber fell off-
...personal, eu prefer joola Energy X-tra, s-a potrivit pe mai multe lemne...Donic Desto F3 BS mi-a placut, pt BH, doar pe un lemn: Bfy Innerforce AL (la nivelul meu de acum, -- inainte imi placea mai mult, si pe alte lemne, dar intre timp am devenit mai "pretentios"...)