boogdyvl
junior
filipoiu bogdan ramnicu valcea,toata stima domnu gelu pt turneu se anunta unul extrem de frumos cu meciuri de o calitate superioara
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La open?filipoiu bogdan ramnicu valcea,toata stima domnu gelu pt turneu se anunta unul extrem de frumos cu meciuri de o calitate superioara
De aceea te antrenezi deja in ...piscina? (vezi avatar)se anunta un mega turneu , sunt curios cate grupe se vor face , poate jucam pe mese suprapuse=))) .
Cele mai "populate" turnee pana acum au fost:mi-am pus întrebarea de novice amaturist, oare ultima data când au fost atât de multi concurenti la un turneu cum se prefigureaza sa fie sub Tâmpa?!?
Cele mai "populate" turnee pana acum au fost:
Turneu A+ 31 oct 2009 - Valenii de Munte - Festivalul Toamnei - 24 mese - au participat 242 jucatori +4 invitati =246
Turneu A 21 ian 2012 - București - Top Tenis Arena - Cupa Unirii - 23 mese - au participat 281 jucatori (185 la Amatori).
Ma astept ca si acest turneu sa devina un reper pentru turneele viitoare, ca numar, ca valoare si ca buna dispozitie.
Cel mai "aglomerat" turneu B a fost cel din 11 februarie 2012 la ViVA SPORT cu 109 participanti in 3 turnee paralele: (40 incepatori+40 avansati+29 OPEN) pe 11 mese.Domnu' Bodeanu, cu scuzele de rigoare, și cu respect va întreb, daca Dvs. aveți astfel de acces rapid la statistici, puteți sa ma ajutați și pe mine cu o alta informație: înainte de aprilie-mai 2013, de când citesc eu în mod regulat forumul, care a fost turneul B cu cel mai numeros cerc al participanților? (Din postul Dvs. am și gasit raspunsul privind celelalte doua tipuri de turnee, de aceea m-ar interesa numai "B"-ul.)
Va mulțumesc,
Pali
Au fost 94 jucatori in feb 2012 la Viva, unii au jucat la doua categorii.
Ar mai fi:
- martie 2008 Alesd - 46 juc
- sep 2009 Topoloveni - 100
- mai 2010 Bistrița - 114
- oct 2011 Top Tenis București - 96
Cel mai "aglomerat" turneu B a fost cel din 11 februarie 2012 la ViVA SPORT cu 109 participanti in 3 turnee paralele: (40 incepatori+40 avansati+29 OPEN) pe 11 mese.
Am avut placerea sa coordonez personal acest turneu, ca de altfel si celelalte doua turnee de mai sus.
In acest context, as vrea sa fac o remarca: numarul mare si valoarea participantilor la unele turnee, precum cele de la Corund si acesta de la Brașov) sunt un semn de respect si pretuire pentru munca organizatorilor acestor turnee, care fac eforturi mari sa multumeasca participantii.
Stabilirea din vreme a categoriei turneului B. A sau A+ nu are legatura cu afluxul de participanti, ci cu un calendar stabilit din vreme si cu cateva calcule matematice si statistice care dau un sens unei insiruiri prozaice de nume numite clasament.