AmaTur: Turneu A Turneu "A" Brașov "Cupa de la Poalele Tâmpei" - 17 august 2013

Cu regrete ma retrag Szalay Liviu, s-a ivit alte planuri familiare. Mult succes la toata lumea!

pe vremea asta doar asa ma pot antrena , o sa devin cel mai bun inotator dintre ping-pongisti . dar de partenerul meu de antrenament nu ai nimic de zis ?

Dobai Robert Cluj-Napoca -amatori si daca se poate si copii ( 10 ani)

la open kocsis balazs si onofrei rares,la amatori mako richard si mako miklos,welker ivan toti din sf.gheorghe

Ultima editare:
Din Agnita se inscriu:
Amatori
Nechita Alexandru
Dragoiu Catalin
Rebegel Bogdan
Toader George
Copii>10 ani
Toader Valentin

se inscrie Mahu Bogdan din Pascani la amatori,multumesc si succes tuturor

Revazand lista actualizata a inscrierilor, postata pe pag.1, constat ca deja se prefigureaza a fi un superturneu cu participare record, fapt care probabil il bucura pe Gelu, dar care sigur il si nelinisteste, grijile si emotiile inerente neocolindu-l. Stiu ca vrea sa iasa SUPER si i-o dorim din inima. Hai Brașovul ! Mult succes !

Atentie! Toader Valentin, poate juca la amatori,...nu se mai tine turneu "copii"

OK Gelu!In cazul asta va juca si el la Amatori.
(Are doar 9 ani,cateva antrenamente cu noi dar o foarte mare ambitie....va avea parte de un "botez" neasteptat....de adevarat!)

ANUNT IMPORTANT PENTRU "AMATORI-.... SALA SPORTURILOR
Faptul ca dvs aveti placerea sa participati la acest turneu nu face decat sa ma bucure, in schimb sunt nevoit sa limitez accesul la max 192 concurenti amatori, si trebuie sa intelegeti ca mai mult nu se poate. Asa ca daca sunt grupe de 6 se califica 4, si arata astfel:
32 grupe x 6 = 192...(grupe inf)
32 grupe x 4 = 128...(grupe sup)
32 grupe x 2 = 64....(tablou elim)
Cert este ca incepem la ora 9,30,.... va merge putin mai greu in prima parte (trei grupe de6 la doua mese), dar avem noroc ca nu ne "deranjeaza" open-ul la pranz (ca de obicei) si cu toate ca suntem asa multi, va promit ca pâna la ora 21,00 decernam premiile.Finala si semifinala la open (daca stam bine, si ceva din eliminatorii) doresc sa-i aduc in aceasta sala pentru ca se anunta o mare "batalie" si merita privita de noi toti.
Rugaminte:
-pentru cei ce stiu ca nu participa, sa incerce sa anunte de pe acum;
-pentru cei de pe lista de asteptare ; va fi necesar o vizualizare in postul 3 (prima pagina) ,vineri dupa orele 21,00, intru-cat toti cei ce urca de pe lista de asteptare vor fi trecuti pe tabele grupe inferioare.
Dimineata la ora 8,30 se deschide sala, imediat incep inscrierile (ma ajuta daca aveti suma de 25 lei potrivita), primiti bon de casa, o apa minerala sau plata, am aranjat si de un sandwich Mc Donald's (la pranz mici si bere) si tot imediat ce pe un tabel de 6 se regasesc toti jucatorii inscrisi pot pleca la joc. Nu tin discurs! Ma axez pe fluiditate.
PS. Nu am nici o emotie pentru acest turneu pentru ca lucrurile sunt gandite din timp, iar dvs nu trebuie decat sa aveti ingatuinta in ceea ce priveste " trei grupe pe doua mese".
Multumesc!

Back
Sus