Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Jos palaria, Gelu, felicitari tie si partenerilor tai, respectiv ajutoarelor tale pentru acest regal impecabil al tenisului de masa, sportul mult iubit de noi, amaturistiiTurneu A Brașov "Cupa de la Poalele Tâmpei"17 august 2013
Cele mai "populate" turnee pana acum au fost:
Turneu A+ 31 oct 2009 - Valenii de Munte - Festivalul Toamnei - 24 mese - au participat 242 jucatori +4 invitati =246
Turneu A 21 ian 2012 - București - Top Tenis Arena - Cupa Unirii - 23 mese - au participat 281 jucatori (185 la Amatori).
Ma astept ca si acest turneu sa devina un reper pentru turneele viitoare, ca numar, ca valoare si ca buna dispozitie.
Cred ca a fost un concurs foarte tare in ciuda nepartciparii mele.Felicitari pentru organizare! O sala super si oameni deosebiti,micii gustosi si berea rece.
Asa este,noi cei care n-am putut ajunge am avut de pierdut.In ciuda acestui fapt,nu pot pune nici punctul pe "i".Cred ca a fost un concurs foarte tare in ciuda nepartciparii mele.