Tulcea

Re: Tulcea

mda.la Tulcea in afara de echinox si de regnum unde iti cam clantane dintii in gura nu prea ai unde sa joci si mai ales cu cine.eu am noroc ca si eu si fratii mei impartasim aceiasi pasiune si ne completam.in rest daca mai sunt alti jucatori din tulcea as vrea sa ii cunosc.bafta

Re: Tulcea

Da in Tulcea sunt jucatori care stiu sa explice loviturile din tenis de masă . Si vreau sa va anunt ca se joaca si in alta parte tenis de masă , intradevar la Echinox si Regnum nu sunt conditii . Insa vreau sa va anunt ca pe 12 Dec se organizeaza o competitie de tenis de masă la Regnum , speram sa aducem doua mese bune.Va steptam sa va cunoastem.

salut tulceni!as vrea sa cunosc si eu niste baieti care sunt pasionati de tenis si care ar vrea sa joace.eu trebuie sa ma pregatesc pentru o mini-competitie!

Singurile locuri ar fi la ECHiNOX si mai nou acum la CASA OLTEANU(Ciuperca) cindva se dadea disco.Salut baietii cei mai buni din Tulcea la tenis de masă-MANEA MIHAI,METIN,NICU TELENA,NICU TARANU,NICU SILVESTRU,ADI IVAN SI AR MAI FI DESTUI.CU RESPECT REMUS DiN TULCEA

Ultima editare:
Mihaita apucate de treaba....:)
- - - Actualizat - - -
Pe cand venim la un turneu la Tulcea Mihai? :)

Back
Sus