Curtea de Argeș

Frumos,bravo voua,imi cer scuze,poate sunt mai mic,ca unii din acele fotografii,dar impatimitii tenisului de masa,nu sunt suparaciosi,stiu eu.
Frumoasa comunitate,as fi incantat,cand trec prin Curtea de arges,sa va cunosc.
Bravo si SARBATORI FERICITE,vad ca ati inceput deja.

Buna ziua,

Apelez la comunitatea jucatorilor de tenis de masă din Curtea de Argeș, mi-ar placea tare mult sa va intalnesc si sa joc periodic alaturi de dumneavoastra. Eu lucrez de Luni pana Vineri de la 9 la 17 asa ca orice alta ora este perfecta pentru a juca.
Sper sa ne intalnim curand!

Toate bune!

Ai raspunsul in primul post..Nu-ti ramine decit sa te duci la Dacia Service, dupa ce termini programul, si sigur vei gasi pe cineva...

Dacia Service-Curtea de Argeș
Strada Albesti-la iesire din Curtea de Argeș spre Transfagarasan,langa hotel Dacia ..pana-n Dr.Oetker

Singura locatie din Curtea de Argeș unde se poate juca in conditii super bune calitativ-tenis de masă.
(2 mese Stiga expert roller,spatiu excelent,"arena" pare inspirata din filmele cu gladiatori-se poate vedea si comenta de undeva de sus fara a deranja jucatorii,nici vocal,nici vizual,nici macar fumatorii nu pot reusi,etc)

Persoana contact: Vladu Nicu

Am sa revin cat de curand cu poze,si alte detalii.

PS:Aceasta sala de tenis(prin dl.Vladu Nicu),nu percepe nici un fel de taxa,decat anuntarea in prealabil a celor care doresc sa joace cu ceva timp inainte-cei mai multi care frecventam aceasta sala avem multi ani de antrenament si dispozitie buna aici.

Back
Sus