Inlocuitor fata.

Scor reacție
0
Vârstă
32
Locație
Brașov
Salutare,
Am o paleta formata din lemn DHS PG7 cu DHS Skyline NEO 3 (FH) si un Yasaka Rakza 7 Soft (BH).
Doresc sa-mi inlocuiesc fata de pe BH cu ceva care sa fie mai rapida pentru top-spin-uri. Fata actuala e rapida la contre / capace (impinse sau nu) dar parca la top-spin pierde viteza, banuiesc ca e din cauza faptului ca e fata soft.
Mi-ar trebui ceva care sa ridice asemanator cu aceasta fata, dar care sa fie mai rapida la top-spin-uri dar care sa pastreze restul calitatilor. Imi poate recomanda cineva o fata potrivita?
Multumesc anticipat :)
P.S. Imi poate explica cineva, la dimensiunile paletei, care cifra corespunde carei dimensiuni? Multumesc.

Ultima editare:
Imi poti spune cate ceva despre fata asta? Observ ca paleta cu care joci are si FH si BH aceeasi fata

Eu te sfatuiesc sa treci la o Donic Acuda S2 sau Xiom Vega Euro, sunt cu un pas inainte la viteza

Daca tot ai jucat cu Rakza 7 soft si iti place topsheet-ul ai putea incerca Rakza 7 simpla (nu soft) de 2.0 mm, care cred ca ar fi excelenta pentru bh, foarte buna la topspin in viteza. Bafta :)

Rakza 7 2.0 mm e o alegere excelenta, dupa ce te inveti cu ea o sa iti placa foarte mult ;)

pei vezi ca a facut grasomega un review. mai bine de atat nu pot sa iti zic. :D daca ai intrebari poti sa ma suni :)0734153816

Am eu un donic coppa x3 negru la dimensiuni de lemn off.undeva la 150/157.mi se pare buna pentru bh dar eu nu o mai folosesc pt ca m am dat pe chinezesti.

Multumesc tuturor pentru reply-uri, inca sunt destul de confuz. M-ar atragea si ideea unei palete pur chinezesti, dar nu stiu cat de mult ar trebui sa-mi modific loviturile de pe BH (spun asta pentru ca am schimbat niste mingi cu cineva care avea Rakza 7 pe FH si nu reuseam sa arunc nimic peste "gard"). Rakza aduce mai mult a fata europeana, dupa parerea mea :)
Intre timp, m-am mai documentat cate putin si am vazut ca exista multa lume care lauda Nittaku Hammond Pro Beta ca fiind o fata buna pentru BH. Exista cineva care a incercat-o?

pei rakza sunt gen europene. iar pe rever e mult mai usor sa joci cu chinezesti, pentru ca oricum lovesti mai inchis.

Back
Sus