ÎNCHIS Vand Xiom Vega Pro

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Bogdan V

Echipa AmaTur
Scor reacție
1.482
Locație
Târgoviște, DB
Tenergy-ul s-a vandut.
Xiom Omega IV Europe s-a vandut.

Xiom Vega Pro: rosie, dimensiuni 150X156, grosime 2; am cumparat-o de la un coleg de sala, nu stiu cat s-a jucat cu ea, eu am jucat doar doua ore si am dat-o jos; buretele este ciupit in cateva locuri (cred ca de la o dezlipire prea agresiva), topshhet-ul este impecabil; pret 60 lei
agmi.jpg
xndk.jpg
4cbk.jpg
ul13.jpg

Pretul nu este nenegociabil si nu include transportul.
Discutam pe forum sau la 0729164263, Bogdan.
Multumesc.

Ultima editare:
XIOM OMEGA 4 EUROPA am mai multe bucati , dar abia saptamina viitoare cind ajung acasa pot sa-ti trimit poze cu ele
0743122796 Cezar

Daca esti interesat sa vinzi, da-mi un apel cand le ai la indemana pentru pozat/trimis, nr. este in primul post. Oricum, cred ca voi cumpara pana atunci, dar o fata in plus nu strica niciodata. :)
yasaka pryde 30 rosie sau pereche de joola samba plus...
Multumesc pentru oferta, dar nu sunt interesat de aceste brand-uri.

M-ar interesa si fx. Discutam in privat, imi lasi un nr. telefon ca sa te contactez?
Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Actualizat in primul post.
Foto Andro Hexer, lipici curatat):
ore9.jpg
vifa.jpg
ahgo.jpg
adlw.jpg
6uxd.jpg

Ultima editare:
OK, dl. Marcu, luni va trimit fata.
In continuare sunt in cautarile unei fete rosii (rosie, nu roscata :P).

Vand Tenergy 64FX

Vand Tenergy 64FX

De vanzare Tenergy 64FX, grosime1,9, rosie, dimensiuni 150X156.
Fatza a fost cumparata noua acum ceva vreme (cam o luna), este jucata aproximativ 10 ore si este in stare impecabila (lipici curatat).
Pret 150 lei, usor negociabil (transportul nu este inclus).
Multumesc.
afn7.jpg
86qw.jpg
5eja.jpg
sfmd.jpg

PS Am redeschis acest topic din urmatoarea cauza:
Mesaj vBulletin
Pe o perioada de 1440 ore (60 de zile), poti crea doar 2 anunturi.
Ai creat deja 2 anunt(uri). Te rog sa astepti... sau sa adaugi noile produse in anuntul existent.

Ultima editare:
Off-topic:
Daca editezi primul mesaj folosind link-ul "Editeaza mesaj" din dreapta jos aferent acestuia, poti apasa apoi butonul "Optiuni avansate" care iti va permite sa schimbi singur titlul mesajului.
Nu uita sa salvezi.

Vand Xiom Omega IV Europe si Xiom Vega Pro

Vand Xiom Omega IV Europe si Xiom Vega Pro

Merci, dl. Cristi, sunt obisnuit cu alta versiune de vBulletin, unde daca dai "Edit" te directioneaza automat in "Optiuni avansate" si poti edita orice.
S-a rezolvat. :)
- - - Actualizat - - -
Tenergy-ul s-a vandut.
Adaug la vanzare doua fețe:
Xiom Vega Pro: rosie, dimensiuni 150X156, grosime 2; am cumparat-o de la un coleg de sala, nu stiu cat s-a jucat cu ea, eu am jucat doar doua ore si am dat-o jos; buretele este ciupit in cateva locuri (cred ca de la o dezlipire prea agresiva), topshhet-ul este impecabil; pret 60 lei
agmi.jpg
xndk.jpg
4cbk.jpg
ul13.jpg

Xiom Omega IV Europe: rosie, dimensiuni 150X156, grosime 2; am cumparat-o de noua de la dl. Tibi acum o luna si jumatate, este jucata vreo 15-16 ore, dar s-a dovedit a fi putin cam moale pentru ceea ce voiam eu de la ea; atat buretele cat si topshhet-ul se prezinta foarte bine; pret 100 lei
w8kd.jpg
gu8o.jpg
nnwd.jpg
oy7y.jpg
vjrn.jpg

Ambele fețe au lipiciul curatat.
Preturile sunt nenegociabile si nu includ transportul. Daca cineva le cumpara pe ambele, asigur transport prin Posta Romana.
Multumesc.

De actualitate cele doua Xiom-uri.
- - - Actualizat - - -
Xiom Omega IV Europe s-a vandut.
Ramane valabil Vega Pro, pret 60 lei.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus