ÎNCHIS Vand! palete...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Salut ma intereseaza DHS Skyline TG III provincial, negru, blue sponge, 161 x 155. Pret: 70 lei transport inclus, niste poze pe MP, iti trimit o adresa de e-mail- sallim_ro(at)yahoo.com daca e ok iti trimit adresa de livare MS.

Valabil balsa Fitter 6.5 si Kreanga carbon...
...si TG 3 provinciala...din pacate nici acum nu reusesc sa incarc fotografiile, nu stiu ce se intampla, ca nu ar fi prima oara cand postez foto...:D :?: :!:

...in curand se va reveni cu alte cateva softuri ( xiom sigma 1 euro, joola phoenix, TSP ventus spin) si ierburi (Donic, Joola badman, shark, Tibhar...)

Adaugare paleta formata din lemn TSP trinity carbon, si fete Mark V GPS si Tibhar Vari Spin, toate noi, fetele taiate pe lemn - 400 lei

Adaugare Balsa carbo X5, DHS Skyline II negru, Donic Anti classic negru...

Ultima editare:
Adaugare Donic Acuda S1 turbo, 2.0, negru, 154 x 146...60 lei
- - - Actualizat - - -
DHS Skyline II - vandut
Acusa S1 turbo si Nimbus - retrase momentan de la vanzare

Adaugat produsele unui prieten, Laurentiu: lemn TBS vechi, Tulpe si o fata Xiom Omega IV elite, negru...detalii in primul post.

Mai e valabila paleta formata din Yasaka Ma Lin Extra Offensive cu Donic Desto si Pryde , nu vindeti lemnul separat ?! Multumesc !

Pentru userul ce a cerut informatii despre lemnul Tulper, imi cer scuze, am sters din greseala toate mesajele si nu i-am raspuns la intrebare...
Lemnul are 4 straturi de compozit...doua ce se aseamana cu arylate -carbon (nu stiu exact ce fel de straturi sunt), mai la interior...(stratul continuu), si doua straturi dintr-o plasa dintr-un material ce se aseamana cu plasticul (ca si zylonul...dar nu e zylon sigur, ca e de culoare albastru) sub stratul de lemn extern...
Lemnul nu se mai fabrica, am inteles ca firma a fost cumparata de alt producator, sau era un brand de piata al unei alte firme producatoare, nu stiu exact...(vezi Tulpe, Tulper, Tuttle...LKT-KTL, 729-Friendship, galaxy-milky way-yinhe....etc).
Lemnul are un simt placut, iar eu il apreciez a fi off-.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus