LIGA AMATUR, CAmpionat pe echipe si dublu, Brașov, 7 septembrie 2013

Clasament Dublu Open
1 -- 4
Traistaru Marius - Sterea Viorel (Topoloveni - Mangalia)
Dumitra David - Bodeanu Mihai (Targoviște - București)
Roman Iulian - Garduli Silviu (Brașov - Cluj Napoca)
Farkas Gabor - Roman Bogdan (Targu Mureș - Arad)
5 -- 8
Lazaroiu Adrian - Boata Edgar (Targoviște - Arad)
Tecuschi Dan - Oprea Nicolae (Brașov - Brașov)
Nistor Dorel - Apian Florin (Bistrița - Bistrița)
Vasiliu Remus - Toma Florin (Mioveni - Pitești)
9 -- 12
Meszar Razvan - Kis Robert (Arad - Bistrița)
Mos Florin - Olaru Costin (Filipesti Targ - Filipesti Targ)
Voicu Corneliu - Matei Mirel (Brașov - Brașov)
Teica Radu - Dondera Marius (Targu Jiu - Targu Jiu)
13 -- 2v gr.inf.
Iancu George - Bozga Lucian (Ploiești - Baicoi)
14 -- 17 1v gr.inf.
Macovei Liviu - Avram Victor (Brașov - Arad)
Bodeanu Dan - Soare Valentin (București - Valenii De Munte)
Ion Marius - Giol Mihai (Brăila - Brăila)
Gitman Laurentiu - Cruceru Sergiu (Targu Jiu - Targu Jiu)
18 -- 20 0v gr.inf.
Radu Costica - Ciuca Dan (Galați - Pitești)
Fratea Aurel - Medeleanu Stefan (Constanța - Mangalia)
Sorescu Deian - Istrate Samir (Resita - Arad)

TurneuFinal Echipe Open
Victoria Arad - CS Lipan 5-1
Victoria Arad - Teleajen 5-3
Teleajen - CS Lipan 3-5

Ultima editare:
In sfarsit s-a terminat
1.Arad
2.Lipan
3.Teleajen
Scorul dintre ele cand aj acasa. Acum mergem sa mancam.

LIGA AMATUR, CAmpionat pe echipe si dublu, Brașov, 7 septembrie 2013

In sfarst am ajuns si la masa!

Multumim frumos Gelu !!!
Multumiri tuturor care au ajutat la desfasurarea acestui turneu. Gulyasul si sarmalele de nota 10+. Felicitari castigatorilor!
A fost o zi superba cu prieteni din toata tara.
Sa ne vedem sanatosi.

Gelu, multumim pentru modul in care te implici si faci ca evenimentele Amatur sa devina intalniri de familie! Rares si cu tine ati ridicat stacheta sus prin evenimentele organizate si pe mine personal m-ati provocat sa producem evenimente marca Amatur! Toate cele bune si sa ne vedem sanatosi! Cum ar zice dl. Csaba: Chapeau!

Felicitari!!Baro Gelu totul a fost frumos.

Felicitari!!Baro Gelu totul a fost frumos.

Gelu, multumim pentru modul in care te implici si faci ca evenimentele Amatur sa devina intalniri de familie! Rares si cu tine ati ridicat stacheta sus prin evenimentele organizate si pe mine personal m-ati provocat sa producem evenimente marca Amatur! Toate cele bune si sa ne vedem sanatosi! Cum ar zice dl. Csaba: Chapeau!

Gelutu dupa mine este clasat in top trei organizatori de turnee amatur cu Rares si Sorin:angel:

Felicitari tuturor participantilor si, mai ales, neobositului si neastimparatului Gelu !
- - - Actualizat - - -
Gelutu dupa mine este clasat in top trei organizatori de turnee amatur cu Rares si Sorin:angel:

Nu e tocmai nimerit sa facem clasamente de genul asta. Fiecare organizator face ce poate. Toti merita aprecierile noastre, doar pentru simplul fapt ca se implica in organizarea de turnee. Important este ca noi, participantii, sa respectam munca lor.

Nea Matei mai sint si altii dar pe ei ii simpatizez eu mai tare,fiecare cu parerea lui;)

Multumesc participantilor, multumesc lui Florin, Dan si Sorin care se implica permanent in astfel de evenimente.
Turneul de ieri a avut multe lipsuri, iar dvs sunteti generosi si apreciati munca noastra ca fiind un turneu reusit. Asta este, inca odata va multumesc personal si in numele colegilor mai sus enumerati!
Acum vb in numele meu: Inainte ca cineva sa-mi reproseze ceva, imi fac procesul de constiinta si imi cer scuze ca nu am pus perdele (de ex.),... am vrut sa cred ca daca pun mai multe mese se compenseaza prin evitarea celor care sunt luminate natural. ... nu a fost asa! ...si totusi sunt impins in fața,( sa merg mai departe) de cuvintele placute pe care le adresati.

L-am omis pe prietenul nostru Emi, care a fost generos si a premiat locurile 1 cu materiale Yoola. Oboseala bat-o vina! TRAIASCA EMI!...si sa nu uite ca ne este dor de el, ...asta ca a plecat de la turneu direct in Germania. Te asteptam!

Bravo Gelutu ,turneul destul de fain dar si meciul de fotbal care sa desfasurat in curtea scoli.
Cel mai bun de pe teren a fost Sorin Botirca,golgeter cred ca am fost eu cu 5 boabe marcate,deci meritam si noi macar o diploma ca la tenis am fost varza la dublu amindoi,poate data viitoare:D

Cum deja ne-am obisnuit,Gelu este o gazda excelenta care stie sa-si primeasca oaspeti si prieteni.
Multumim organizatorilor pentru efortul depus ca totul sa fie bine.
Speram sa ne vedem cu bine la Turneul Final !
Era sa uit,multumiri d-nei Vladoiu( prieteni stiu de ce !)

Bravo Gelutu ,turneul destul de fain dar si meciul de fotbal care sa desfasurat in curtea scoli.
Cel mai bun de pe teren a fost Sorin Botirca,golgeter cred ca am fost eu cu 5 boabe marcate,deci meritam si noi macar o diploma ca la tenis am fost varza la dublu amindoi,poate data viitoare:D
ati jucat pe sest .....
intram si eu la o miuta ......

Oricum am jucat in reluarie,daca ieseai la o bere sau o tigara din sala intrai titular:)

Cum deja ne-am obisnuit,Gelu este o gazda excelenta care stie sa-si primeasca oaspeti si prieteni.
Multumim organizatorilor pentru efortul depus ca totul sa fie bine.
Speram sa ne vedem cu bine la Turneul Final !
Era sa uit,multumiri d-nei Vladoiu( prieteni stiu de ce !)
fac pariu ca sarmalele erau cu semnatura dumneaei .... ;)

Back
Sus