LIGA AMATUR, CAmpionat pe echipe si dublu, Brașov, 7 septembrie 2013

A fost un turneu foarte reusit, foarte obositor, dar a meritat...cel putin pentru noi aradeni... ne-am simtit foarte bine...multumiri organizatorilor, in special d-lui Gelu, vorba lu nea Aurel "prietenii stiu de ce"... VICTORIA ARAD si VICTORIA ARAD II CAMPIONII ANULUI 2013

Oricum am jucat in reluarie,daca ieseai la o bere sau o tigara din sala intrai titular:)
ups am scapat un i din greseala
- - - Actualizat - - -
A fost un turneu foarte reusit, foarte obositor, dar a meritat...cel putin pentru noi aradeni... ne-am simtit foarte bine...multumiri organizatorilor, in special d-lui Gelu, vorba lu nea Aurel "prietenii stiu de ce"... VICTORIA ARAD si VICTORIA ARAD II CAMPIONII ANULUI 2013
Sa fim seriosi,victoria Aradului sa produs datorita ardeleniilor la open, oricum felicitari am vorbit inainte de meciurile tari cu Bogdan si cu Gabi Farkas si am zis ca nu are cine sa va curenteze;)
- - - Actualizat - - -
Felicitari pentru scirba aia mica de Edy si echipei lui produs 100 la 100 Arad;)
- - - Actualizat - - -
75la suta ca Radu este din Hunedoara dar faca parte din zona de calificari din vest,;)

Sa fim seriosi,victoria Aradului sa produs datorita ardeleniilor la open, oricum felicitari am vorbit inainte de meciurile tari cu Bogdan si cu Gabi Farkas si am zis ca nu are cine sa va curenteze
...nici la Real Madrid nu joaca doar spanioli...asadar HAI VICTORIA ARAD :)

L-am omis pe prietenul nostru Emi, care a fost generos si a premiat locurile 1 cu materiale Yoola. Oboseala bat-o vina! TRAIASCA EMI!...si sa nu uite ca ne este dor de el, ...asta ca a plecat de la turneu direct in Germania. Te asteptam!
Multumesc Gelule de apreciere,si cu alta ocazie o sa fiu mult mai aproape si o sa incerc sa ma implic mai mult(de data asta am dat un mic ,,rateu,,),multumesc Adi Lazaroiu pt invitatie si succese organizatorilor de turnee de dublu si pe echipe,a fost un turneu f. interesant si in acelasi timp spectaculos.Astfel de turnee cred ca formeaza legaturi mai strinse intre coechipieri dar si in acelasi timp intre adversari,dovada spiritul de fair play care a dominat in sala.Comparativ cu celelalte turnee de simplu aici m-am simtit mult mai aproape de ceielalti jucatori,eram mai preocupat de rezultatele lor,parca individualismul a disparut si colegialitatea a dominat.Pentru mine personal acest turneu a fost ca un medicament si la propriu si la figurat(la propriu-dupa o noapte petrecuta intre ,,tron,,si perfuzii ,pe la amiaza mi-am revenit complet ,iar la figurat-dupa turneul de la Victoria care a fost ok am trait dezamagirea organizarii de turnee si eram ferm hotarit sa ma retrag din a mai organiza vreun turneu:turneul pe echipe si dublu mi-a stirnit din nou interesul,exista totusi multi oameni de calitate.Al vostru Emi

ups am scapat un i din greseala

- - - Actualizat - - -

Sa fim seriosi,victoria Aradului sa produs datorita ardeleniilor la open, oricum felicitari am vorbit inainte de meciurile tari cu Bogdan si cu Gabi Farkas si am zis ca nu are cine sa va curenteze;)

- - - Actualizat - - -

Felicitari pentru scirba aia mica de Edy si echipei lui produs 100 la 100 Arad;)

- - - Actualizat - - -

75la suta ca Radu este din Hunedoara dar faca parte din zona de calificari din vest,;)

mersi o sa tin cont si radu e din deva nu din hunedoara domnule golgheter:))

Ultima editare:
Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor!
Multumim domnului Gelu pentru ospitalitate!
Cu respect, echipa Lacto.

Multumim pentru primirea de care am avut parte la acest minunat turneu, felicitari sportivilor si ne bucuram de asa un om ca si Gelu, cu care tenisul de masa amator este mai bogat!La cat mai multe turnee la Brașov!!! Victoria Arad

Multumim pentru primirea de care am avut parte la acest minunat turneu, felicitari sportivilor si ne bucuram de asa un om ca si Gelu, cu care tenisul de masa amator este mai bogat!La cat mai multe turnee la Brașov!!! Victoria Arad

Oameni buni,va spun ca Gelu nu a fost singurul "artizan" in organizarea acestui eveniment....Sunt convins ca pe langa cei enumerati inainte nu a lipsit nici acum "ajutorul" lui de baza....DULGHERU'...!!!Saluta-l din partea mea,Sultane!

Back
Sus