AmaTur: Turneu A TURNEU A Targu Mureș 14 septembrie 2013 open - amatori - CUPA TT CONCEPT Targu Mureș

Sansele de a juca a celor de pe lista de asteptare depind de bunavointa jucatorilor care nu mai vor sa vina si anunta acest lucru din timp.

Se retrag cu parere de rau Marian Florin si Cristian Ioan - Reghin

Buna seara !
Eu (Alexandru Moldovan) si Cristian Moldovan , ne-am inscris in acest turneu la Open , insa am fost trecuti pe lista de asteptare la amatori . Va rugam sa ne treceti la Open .
Multumim anticipat!

Am o intrebare: cei din lista de asteptare au sanse sa joace ,sau nu? Cand se poate afla un raspuns sigur ,sa stim cum ne organizam ,ca totusi venim de la o distanta de 120 km,si depindem unul de celalalt. ex Lungu Adrian si Spaller Tiberiu Nasaud venim cu o singura masina si am vrea sa stim cat mai repede, multumesc !
Sansale cresc repejor,bafta !

Se retrage Szalay Liviu si Rus Nicolae din Oradea de la amatori din motive de serviciu.Mult succes la ceilalti participanti!

Se retrag Ott Nistor Ioan - Nasaud si Joldes Adrian - Bistrița.
Mai sint 9 jucatori pe lista de asteptare la Amatori.

Se retrag cu parere de rau : Bulubasa Nicusor, Nistor Florin, Munteanu Ion din Comănești

retragere din concurs

retragere din concurs

Se retrage cu parere de rau POP CORNEL din SF.GHEORGHE(RACEALA PUTERNICA); Mult succes participantilor

Back
Sus