predesculevente
1977-2020
Predescu Levente din M-Ciuc la amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cred ca organizatorul turneului, Shuny, isi aduce aminte cu deosebita placere de fosta noastra colega de club, Zita FerenczyZita Ferencz/Cluj Napoca/amatori/nou
buna dimineata, Rodica Sicoe , as dorii un nr. de telefon ....din partea organizatoriilor ....multumesc.
Nu cred ca valoarea fetelor din Divizia B se poate compara cu valoarea baietilor din Divizia B, fara sa jignesc pe nimeni!Deoarece divizia B va avea prima etapa in 20 septembrie, iar turneul Amatur va avea loc pe data de 5 octombrie, participantii la prima etapa de B vor avea statut de legitimat. Asa ca cele 3 fete (pe care le felicit si eu pentru reusita si le urez succes in B) vor avea drept de participare doar la OPEN.
Suntem super tari. ''Daca muschii mei doreste face ce vreau!'' Asta da imagine la Amatur si la regulile lui.Ca organizator principal al Memorialul Paneth Farkas si membru fondator al asociatiei hotaresc urmatoarele ca echipa de fete nou promovata in div.B compusa din Silveira Alexandra,Ferenczi Zita si Purcaru Nasta vor juca in categoria amatur,atita timp cit nu se respecta regulamentul 2013 pe tara asa nici la Cluj nu vom respecta regulamentul ca fetele sa joace la open la acest turneu dedicat marelui MAIESTRU PANETH FARKAS.