Inca o data aceeasi discutie,va rog nu mai folositi cuvinte grele,unde vezi dumneata specula ai vrut,numai fete pe care sa le poti revinde,cunosti ce e bun din ele si dumneata repari lemne si le pui fete,pe care normal incasezi un plus,acolo erau si fete dau un exemplu Armstrong,vrei le dau la 25 ron,mai ieftin de cat le-am luat.Asta este specula?
Eu am luat fete de 4000 ron,am dat circa 1200 ron pe motorina si altele pana la Tm si inapoi,am vandut fete de 1200 ron,maxim si din nou,vine x sau y si imi spune ca fac specula.Ai idee cate fete s-au vandut sau cate fete au ajuns(si vor ajunge la copii,care invata tenisul in loc sa stea in coltul strazii cu seringa ,pe post de prieten).
Ai dat vreodata un ban din profitul tau cuiva,nu imi place sa ma laud,dar daca va amuza,va pot trimite cateva contracte de sponsorizare,sa le cititi cu diverse organizatii sau cluburi,sigur pe MP,nu imi place sa ma laud,nu sunt un mare magnat sau mai stiu eu ce,dar deja simt ca pleznesc,fiecare om are dreptul sa faca si sa zica ce vrea,dar am mai spus "sa dea cu piatra cel fara de pacat".