Aurel Sabau
senior
salutari la toata lumea!... cum curat fetele de lipici, dupa ce le-am lipit de cateva ori pe lemn?...am impresia ca tot mai mult lipici se strange pe fete dupa fiecare lipire.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Uite aici de exemplu http://www.tenismasa.ro/donic-vario-spray-pentru-dezlipit-fetele/103.htmvreau un link, unde pot sa gasesc asemenea solutii!. Solutile ce le-am gasit pe un site de specialitate, sunt pentru curatat fetele de praf si de mizerie , nu de curatat lipici.
45 de minute din viata!In functie de lipiciul pe care il folositi e si gradul de dificultate al curatarii fetelor......de fiecare data am curatat solutia cu buricul degetului fie ca mi-a luat 2 minute fie ca mi-a luat 45 de minute de fata.
Da asa e, revolution se curata foarte usor , dar alte solutii pe baza de apa, iti dau mare bataie de cap si trebuie sa fii atent la anumite fete cu burete sensibil sa nu`l distrugi45 de minute din viata!
multumesc! o zi placuta .Diluant D506 de la orice magazin de piese auto. Contine aprox 40% toluen. Dai 1-2 "maini" cu un burete/pensula, se lasa sa se "traga" in adeziv, si se curata f usor!