ÎNCHIS Kreanga Carbon Tamca ULC - lemn rar

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Minu

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
57
Locație
Romania
VANDUT!
Vand urmatoarele materiale:
1.Raritate - Lemn Kreanga Carbon Tamca ULC, stare foarte buna. A avut unele mici atingeri si a fost „cosmetizat” de dl. Dan Universal (caruia ii multumesc inca o data!).
Pret fix - 550 lei. Actualizat - 520 lei
Re - Actualizat - Reducere 60 lei, deci, pret final - 420 lei!!!

2.Tenergy 05, black,max VANDUTA.
Dimensiunile sunt de 15,6 cm x 15 cm.
Suprafața a fost folosita pentru prima data în iulie 2013 si a fost jucata de maxim 20 de ori (de formare / joc), ca acoperind rever la un jucator de liga.
Stratul adeziv a fost îndepartat.
Pret 120 fix.

3.Presa lipit fete paleta. VANDUTA.
Este confectionata din oțel inoxidabil!
Odata cu introducerea de adezivi pe baza de apa, trece destul timp pâna când stratul este uscat la suprafata pentru a se lipi pe lemn.
Presa rezolva aceasta problema. Se lasa straturile adezive sa se usuce pentru scurt timp, apoi se pune ansamblul în presa și cu șuruburile și piulițele fluture se stabiliste presiunea dorita, fara alte unelte, și se lasa la uscat!
Set de livrare:
2x 4mm foi de oțel inoxidabil cu folie de protectie.
Suruburi - 4 bucati
Piulițele fluture - 4 bucati
Totul masiv 3,5 kg greutate totala!
Pret: 50 lei.

Precizez ca nu ma intereseaza schimburi.
Tel.0741.95.95.54

Ultima editare:
Retinuta pentru dl. Claudiu84, urmeaza a fi expediata.
- - - Actualizat - - -
Tenergy 05 retinut.
- - - Actualizat - - -
Presa - VANDUTA.
T05 - VANDUTA.

Nu, o am adusa din Germania.
E chiar profesionala, de la un club din Mannheim.
A fost confectionata din inox, cu o suprafata incastrata de plastic, lucru facut de nemti.
Cu stima,

Ma interesa si pe mine o presa. Daca mai puteti procura vreuna...
Respect.

Multumesc de calificativul favorabil acordat domnule Claudiu84!
Cu respect,
- - - Actualizat - - -
Kreanga Carbom Tamca ULC -reducere la 520 lei!

Multumesc domnule Claudiu, asa este, Kreanga Carbon Tamca ULC este extraordinar!
Jucati cu el, sau l-ati avut anterior?

Apropo, am avut un schimb de idei cu cineva pe tema aceasta (calitatile Kreanga Carbon) si respectivul sustinea ca Bfy Innerforce ZLC s-ar comporta asa cum, bine stim amandoi, se comporta Kreanga Carbon.
Eu nu stiu, nu am incercat Innerforce ZLC, dvs. ce parere aveti?

Va sugerez acest subiect drept reflectie, pe mine m-a starnit opinia amicului meu, el jucand cu amandoua.
Cu stima domnule Claudiu,
- - - Actualizat - - -
Anunt valabil Kreanga Carbon Tamca ULC.

Reflectez si eu in fata subiectului Kreanga Carbon - Innerforce ZLC...din punctul meu de vedere...diferentele sunt mari.
Nu comentez care e mai bun sau mai putin bun, pentru ca e o chestiune de simt, si de potrivire pe stilul fiecaruia....dar comportamentul celor doua lemne difera, si inca foarte mult, cel putin cand se face comparatia IF ZLC cu varianta "normala" a lui kreanga carbon, cea cu vopsea argintie pe ea...aceasta vopsea are influenta foarte mare asupra comportamentului lemnului...am dat si cu KC "jupuit" de vopsea...asa putem spune ca mai "aduce" a IF ZLC, dar tot este altceva.
Domnule Minu, mai bine rugati admin sa mute discutia despre comparatia dintre cele doua lemne in sectiunea "Echipament"...nu are rost aici, la vanzare-cumparare...
Stima!

Multumesc de opinie!
Cu respect,
- - - Actualizat - - -
Kreanga Carbon Tamca ULC redus la 480 lei, usor negociabil.

Valabil
- - - Actualizat - - -
Kreanga Carbon Tamca ULC - valabil.
- - - Actualizat - - -
Kreanga Carbon Tamca ULC - valabil.
- - - Actualizat - - -
Kreanga Carbon Tamca ULC

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus