ÎNCHIS Vand fata Bryce Speed FX

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Vand
Bryce Speed FX rosie, grosime max, 157x150 mm, jucata cateva antrenamente (in jur de 15 ore). Pret 140 RON.

VANDUTA- Tenergy64 rosu, 158x151 mm, grosime max, impecabila (topsheet si burete). A fost doar taiata pe lemn si probata. Pret 150 RON/buc.

VANDUTA- Tenergy64 negru, 158x151 mm, grosime max, impecabila (topsheet si burete). A fost doar taiata pe lemn si probata. Pret 150 RON/buc.

VANDUTA- Tenergy05 neagra, 156x150 mm, grosime max, jucata cateva antrenamente (cam 15 ore). Pret 140 RON.

Nu doresc nici un fel de schimburi. Pentru plata prin virament in cont BCR sau Raiffeisen suport eu costurile expedierii prin posta romana.

Ultima editare:
fata Tenergy 05 neagra

fata Tenergy 05 neagra

Am o asemenea fata SH neagra si rosie la 60 ron fiecare, fara transport.

Ma intereseaza dimensiunile lor si in ce stare sunt. Am rugamintea sa imi transmiti poze pe privat,
Multumesc.
- - - Actualizat - - -
Rezolvat.

Uof, nu actualizai si tu anuntul saptamana trecuta... :(
In continuare nu esti interesat de schimburi, nu?

Imi pare rau, chiar nu ma intereseaza nici un fel de schimburi, deoarece am deja "o colectie" prea mare de lemne si fete...
- - - Actualizat - - -
Am adaugat imagini.

Cea mai buna fața de rever in opinia mea... mult mai usor de jucat decat cu tenergy 64. Sunt absolut incantat de ea. Bafta la vanzare.

Pentru mine, are bolta prea joasa si nu imi este chiar usor sa generez spin cu ea, in conditiile in care joc aproape de masa sau semidistanta. Asta e motivul pentru care o vand. Am facut doar un test.

Pentru mine, are bolta prea joasa si nu imi este chiar usor sa generez spin cu ea, in conditiile in care joc aproape de masa sau semidistanta. Asta e motivul pentru care o vand. Am facut doar un test.

Mie mi se pare super ca are bolta asa de joasa. Pun mult mai multe mingi pe masa decat cu T05 sau T64. Este foarte putin sensibila la spin iar spinul generat este mai mult decat suficient pentru ca fiind combinat cu viteza foarte buna rezulta niste mingi greu de scos pentru adversari. Imi place la maxim aceasta fața. O sa incerc una si pe forehand (o luam pe asta dar deja am comandat doua noi noute din Germania). Bafta la vanzare inca o data!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus