AmaTur: Turneu A Turneu "A" Arad, open + amatori 19.10. 2013

Avand in vedere noul clasament. Popa Radu va trece de la amatori la open in urma mediei pe care o are
Maine voi modifica toata lista

Din pacate, trebuie sa ne retragem, nu am rezolvat cu masina si se pare ca la tren nu exista legatura... Deci, Nicu, David, Timotei si Estera Gavrilovici se retrag.

Clau te rog daca nu ajungi suna-ma pt esti cap de serie si sa nu dau tot peste cap, ia numarul meu de tel din anunt

Se retrage Szalay Liviu si Rus Nicolae din motive de serviciu, iar pe Balogh Attila l-am inscris ieri dar nu-l vad in lista, vezi Bogdane care-i situatia, merci.

Bogdane vezi ca din lista de inscrisi lipseste Bulz Ovidiu, pe care tu l-ai inscris. Din pacate acuma dimineata mi-am dat seama ca lipseste la apel. S-a retras cumva si nu ai apucat sa-l anunti pe forum ca retras?

dragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze

Open:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
3. Crainic Adrian- Orastie
restul clasamentului in cursul zilei de luni

Back
Sus