Iar acum mai scriu ceva special pentru organizatorii de turnee, dintre care unii sigur ma vor înjura.
Bineînțeles competiția Amatur ar trebui sa fie o activitate în primul rând „necenzurata”. Bineînțeles cineva poate organiza un turneu Amatur și sa înscrie la el 20 de divizionari. Pentru asta n-ar trebui sa existe nicaieri nici un regulament. Totul e ca ceilalți participanți sa nu aiba nimic împotriva. Și chiar va rog sa faceți un „exercițiu de democrație” în acest sens: mergeți 100 de oameni dimineața la ora 9,30 la masa organizatorului și spuneți așa: ”noi aștia 100 de aici plecam din sala fara sa dam nici o serva daca cei 20 de divizionari înscriși la turneu nu-i treci acum în clasament direct cu zero puncte...și sa ne dai înapoi și taxa de înscriere!”
Va rog, d-le Adimucu, sa cititi primul citat, apoi sa cititi al doilea citat, ambele scrise de dvs. si sa-mi spuneti daca mai intelegeti ceva, ca eu sunt in mare ceata. Va contraziceti in doua posturi consecutive cu o nonsalanta extraordinara.?n continuare vad ca oamenii nu citesc ce am scris eu de fapt... în ceea ce raspundeți se simte tot timpul dorința de „a nu fi de acord cu celalalt”. dar nu despre asta era vorba la aceasta tema.
nici acum, dupa ce am postat aici aceasta „explicație suplimentara”, nu încetați sa traiți cu impresia ca eu aș avea ceva împotriva cuiva. „e bine și așa pâna la urma” era esența ideii pe care am scris-o aici în a treia postare a mea.
?mi cer scuze înca odata... sa traduc ce am scris nu pot.
Nu reusesc sa-mi dau seama cum va afecteaza participarea DOAR LA OPEN a celor care joaca in Divizia B (ceilalti pot participa doar in fazele inferioare ale competitiei), cata vreme nu participati niciodata la aceasta categorie si, in concluzie, nu va intalniti niciodata cu ei? Cu ce va deranjeaza?
As fi inteles sa va deranjeze, sa zicem, daca ati avea punctaj cat sa fiti intre cele doua categorii - sa castigati mereu la Amatori, dar sa nu puteti sa va calificati mereu la Open. Dar, cand nivelul dvs. este clar de categoria Amatori si participarea la concursuri este, dupa cum reiese din clasament:
2741 | Oprisiu Alin | Agnita | SB | 5 | 1.4 | A | 1 | 5 |
Inteleg, e democratie, fiecare are dreptul la o parere, dar trebuie sa acceptati si ca ar trebui sa se tina cont de parerea celor care sunt intr-o pozitie direct afectata de o anumita problema, inaintea celor care, desi scriu mult si frumos, se bazeaza doar pe scris.
P.S. Va rog sa ma scuzati daca situatia participarii dvs. la turnee este alta decat cea descrisa de mine, este posibil sa fi gresit. Insa, ideile expuse de mine raman valabile.
Si, ca sa fie totul mai clar, eu SUNT DE ACORD CU PARTICIPAREA DIVIZIONARILOR la concursurile Amatur la categoria OPEN. Daca ar fi dupa mine, i-as invita si pe cei din A, pentru ca doar asa poti invata tenis de masă de calitate, lucru care mi se pare cel mai important intr-un turneu de TENIS DE MASA (nu de Bere la Masa, Socializare la Masa, Vorba in vant la Masa).