Cupa Copiilor - București 16.11.2013 FARA TAXA

Hai mai copii mai mult curaj,castiga pana la urma cine particpa,nu aveti nimic de pierdut.
Sportul nu a facut rau nimanui.

Va dau doar o sugestie , daca se poate: sa se anunte prin afise cel putin in zona scolilor unde se desfasoara concursul si poate veti avea surpriza unei participari numeroase de copii interesati de acest sport si de ce nu viitori campioni ! Live table tennis!
Promovarea la nivel local cu afise si flayere a dat rezultate la nivelul copiilor f.bune,la turneele organizate de mine.Nick a dat o sugestie f. buna.La citi mai multi copii.Emi

Ultima editare:
Hai mai copii mai mult curaj,castiga pana la urma cine particpa,nu aveti nimic de pierdut.
Sportul nu a facut rau nimanui.
D-ule Viorel nu au foarte multi copii acces la acest forum de accea inscrierile la nivelul copiilor pe forum este f mic,doar antrenori au acces,poate este bine sa contactati direct profesori de sport si antrenori la nivelul scoliilor si cluburilor.O zi buna si succes.Emi

Felicitari Costi pentru o asemenea actiune.Nu pot decat sa ma inclin la o asa concretizare.Sper sa fie un inceput,mai promitator si mult mai incisiv fata de inceputul de anul trecut,sau in primavara acestui an,daca imi amintesc eu bine.:thumbup:

D-ule Viorel nu au foarte multi copii acces la acest forum de accea inscrierile la nivelul copiilor pe forum este f mic,doar antrenori au acces,poate este bine sa contactati direct profesori de sport si antrenori la nivelul scoliilor si cluburilor.O zi buna si succes.Emi
Am vorbit cu userul Levaru,chiar sotia mea care este profesoara,a facut ca zic asa loby pentru noi,din pacate este f greu sa ii urnesti din fata calculatorului.

Ionita Daniel 15 ani - Club "OK"
Mihalache Ioan - 11 ani - Club "Spartac"
Tomica Andrei 9 ani - Club "Spartac"
Dumitrescu Matei - 9 ani - Club "Spartac
Timisan Timotei - 9 ani - Club "Spartac"
Velicu Bogdan - 9 ani - Club ""Spartac"
Mihalache Andreea - 10 ani - "Pajura"

De la clubul Table Tennis Team, domnul profesor Macarenco Ion va veni cu un grup numeros de copii.
O sa anuntam si numele lor in curand!

Back
Sus