razvan marinescu
junior
Marinescu Razvan București la Open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Gelule,acei ,,campioni,, care se inscriu si primesc un,,imi place,, in cazul in care se retrag mi-se pare normal sa fie rasplatiti cu un ,,Nu imi place,,.Eu consider acest lucru unul de bun augur in cazul organizatorilor care se confrunta cu retrageri masive nemotivate si daca este cazul retrageri motivate este si normal retragerea punctului acordat prin ,,Imi place,, sau ,,Multumesc,,.Eu cind ma inscriu la un turneu si achit prin cont taxa de participare ,in cazul retrageri din timp mi-se restitue taxa mai putin cu 3 euro,(taxa de procesare),pe care nimeni nu o contesta.Sa inteleg ca softul era problema, sau ai dat iarba pe soft !?
Cred ca te onorez cu prezenta, maine stiu sigur, nu-mi place sa ma inscriu de dragul de a ma retrage. Am in vizor câtiva "campioni" care se inscriu (chiar si la doua turnee) constienti ca nu participa.
Oameni buni sa nu ducem lucrurile la extrem ca nu e militie aici. Oamenii care se retrag pe forum in timp util nu incurca cu nimix si dupa cum am spus nu e militie aici sa vina cu justificari. Daca va deranjeaza imi placele donez eu cate unu ptr toti cei care se retrag la timp pe forum.Gelule,acei ,,campioni,, care se inscriu si primesc un,,imi place,, in cazul in care se retrag mi-se pare normal sa fie rasplatiti cu un ,,Nu imi place,,.Eu consider acest lucru unul de bun augur in cazul organizatorilor care se confrunta cu retrageri masive nemotivate si daca este cazul retrageri motivate este si normal retragerea punctului acordat prin ,,Imi place,, sau ,,Multumesc,,.Eu cind ma inscriu la un turneu si achit prin cont taxa de participare ,in cazul retrageri din timp mi-se restitue taxa mai putin cu 3 euro,(taxa de procesare),pe care nimeni nu o contesta.
Mihai ,nu e vorba de politie sau justitie,dupa cum si Gelu a argumentat,nu e vorba de justificarea retrageri,retragerile sunt un lucru firesc,in primul mesaj a lui Gelu incerca sa explice ca el se inscrie impreuna cu ,,tovarasii,, lui dupa ce primeste o comfirare sigura de la ceialalti si nu vrea sa se inscrie numai de dragul inscrieri.Despre ,,campioni,, este simplu de constatat aceasta practica daca rasfoiesti turneele un pic,despre incurcat organizatori nu iti dau dreptate,exemplu concludent turneul de la Cluj Bogdan Roman doreste sa se inscrie dar anunta ca ii pare rau ca sunt listele complete,este totusi invitat si in ziua turneului se inscriu mai multi amatori si la open pentru completare grupelor,lucru pe care il detest si il consider o lipsa de respect fata de ceilalti ce dealtfel s-a si intimplat,si nu numai la acest turneu ci si la altele.Oameni buni sa nu ducem lucrurile la extrem ca nu e militie aici. Oamenii care se retrag pe forum in timp util nu incurca cu nimix si dupa cum am spus nu e militie aici sa vina cu justificari. Daca va deranjeaza imi placele donez eu cate unu ptr toti cei care se retrag la timp pe forum.![]()
Vei participa in afara concursului.Durdun Gheorghe - București
Multumesc pentru raspunsul foarte prompt oferit.Vei participa in afara concursului.