ÎNCHIS Cumpar adidasi marimea 42

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CornelTT

senior
Cumpar adidasi marimea 42. Daca aveti idei sau oferte le astept cu interes. Mersi mult.

Ultima editare:
valabil
- - - Actualizat - - -
Rezolvat. Cred ca o sa imi iau pana la urma o alta Viscaria adusa din Japonia (84g) si cred ca raman la ea. Nu cred ca e mai bun ZLF-ul decat Viscaria. Bafta tuturor.

Rezolvat. Cred ca o sa imi iau pana la urma o alta Viscaria adusa din Japonia (84g) si cred ca raman la ea. Nu cred ca e mai bun ZLF-ul decat Viscaria. Bafta tuturor.

Buna dimineața , am la schimb daca doriți un cauciuc Xiom Sigma2 Europa Roșie 2.0 mm am jucat aproximativ 10 ore dar e o fata pentru jucatori profesioniști de top iar eu se pare ca mai am mult de ?nvațat :( nu pot sa ma acomodez cu ea :( e taiata pe o lama Yasaka Sweden Classic de catre domnul Vlad de la TTMALL . Cauciucul e ca nou, nu e atins sau alte defecte. Daca sunteți interesat astept un raspuns . Stima

Salutare. Accept la schimb si alte fețe gen tenergy 80, Tenergy 64, Andro Rasant, toate negre si 2.1 mm. Daca reusesc sa inteleg Tenzone-ul s-ar putea sa renunt la vanzare/schimb. Prima impresie este ca are un spin foarte bun dar in acelasi timp este foarte putin sensibil la spinul adversarului. Deocamdata, ca sa fiu consecvent ramane valabil anuntul. Multumesc.

am si eu o acuda s2 neagra noua doar cat am puso pe paleta la concurs la cluj si dupa cateva seturi am dato jos ! e taiata perfect de dl gelu popescu daca doriti la schimb datimi de stire?! marimi normale 152/156 !

am si eu o acuda s2 neagra noua doar cat am puso pe paleta la concurs la cluj si dupa cateva seturi am dato jos ! e taiata perfect de dl gelu popescu daca doriti la schimb datimi de stire?! marimi normale 152/156 !

As dori ceva mai bun pentru forehand. Am jucat cu Acuda S2 e buna dar are limitele ei care in jocul meu sa vad foarte clar. Oricum multumesc de oferta. Stima deosebita!
- - - Actualizat - - -
valabil...

Tenergy 05 si stiu ce spun. Apropo, ati gasit Viscaria nou?
Daca nu, am o oferta pentru un Viscaria light in cutie.
0749.959836, pentru ca doua saptamani sunt plecat din localitate.

Tenergy 05 si stiu ce spun. Apropo, ati gasit Viscaria nou?
Daca nu, am o oferta pentru un Viscaria light in cutie.
0749.959836, pentru ca doua saptamani sunt plecat din localitate.

Buna seara. Am luat un Viscaria nou, din Japonia, absolut fantastic. In sfarsit am un lemn cu care am sa raman multi ani de acum incolo. E o idee buna T05 dar as incerca si alte fețe pe forehand de ex. 25FX, 64, Rasant sau Fastarc S1. Mersi de idee oricum. Stima multa!

Salutare. Vand Fatza Adidas Tenzone neagra max doar taiata si probata 2 ore. Dimensiune mare 152/158 taiata pe Viscaria de un profesionist, adica cu 1mm mai mare pe toata circumferinta. Pret 160 lei. Schimb cu Tenergy 25FX noua (cu diferenta din partea mea) sau in stare foarte buna (ideal ar fi sa fie doar taiata si doar probata la fel ca si Tenzone). Mersi.

Vezi atașament 5809Vezi atașament 5810Vezi atașament 5811Vezi atașament 5812

Valabil. Pret redus 140 lei. Fatza e excelenta. Cei care au jucat cu Tenzone stiu de spun. As vrea sa o vand pentru ca e prea rapida pentru mine (mai ales ca e lipita pe Viscaria).

am o fata joola maxx 450 neagra dimensiuni 165\160 grosime max jucata o luna in stare super ok
fata e lipita pe lemn o dezlipesc si ai fac poze doar daca esti interesat !!!!! :)

am o fata joola maxx 450 neagra dimensiuni 165\160 grosime max jucata o luna in stare super ok
fata e lipita pe lemn o dezlipesc si ai fac poze doar daca esti interesat !!!!! :)

Salut. Nu am avut ocazia sa joc, dar din review-uri Joola Max 450 pare o fața rapida si destul de grea. Ma gandeam la 25FX sau alta fața asemanatoare, putin mai lenta si nu foarte grea. Ma mai gandesc. Mersi de oferta.

Fatza Tenzone s-a vandut.
Revin in curand cu alte fețe bune: o pereche de Tibhar 5Q 2.1 mm noi, o pereche de Bryce Speed FX 2.1 mm noi si o pereche de Xiom Sigma I Europe 2.0 mm folosite. O sa postez cateva poze zilele astea. Multumesc.

Cumpar adidasi marimea 42. Daca aveti sugestii sau oferte le astept cu interes. Mersi mult.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus