ÎNCHIS Vand paleta completa (sau pe bucati)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

nittaku

cadet
Scor reacție
0
Vârstă
46
Locație
galati
Lemn Butterfly Finewood Off- impecabil, fara niciun defect
Fh: Acuda s2 neagra, max, jucata maxim 5 ore
Bh: Acuda s2 rosie, 2.0, jucata maxim 5 ore, cu cateva ciupituri pe burete dar care nu influenteaza jocul.
(Fetele sunt cumparate de noi, am si ambalajele si cu restul de burete de la decupaj).
Pret: 270 ron

Lemn Butterfly Finewood Off- impecabil, fara niciun defect
Fh: Acuda s2 neagra, max, jucata maxim 5 ore
Bh: Acuda s2 rosie, 2.0, jucata maxim 5 ore, cu cateva ciupituri pe burete dar care nu influenteaza jocul.
(Fetele sunt cumparate de noi, am si ambalajele si cu restul de burete de la decupaj).
Pret: 270 ron

Poza numarul 4 e simpatica!!!. Precizez ca ma intreseaza cum arata fetele propriuzise si nu resturile de la decupaj, cum arata ciupiturile "care nu influenteaza jocul", eventualele urme de uzura sau oxidare si starea buretelui fiecarei fațe!

Vand paleta completa (sau pe bucati)

Poza numarul 4 e simpatica!!!. Precizez ca ma intreseaza cum arata fetele propriuzise si nu resturile de la decupaj, cum arata ciupiturile "care nu influenteaza jocul", eventualele urme de uzura sau oxidare si starea buretelui fiecarei fa??e!
Nu am postat pozele cu fetele pentru ca la momentul asta sunt lipite pe lemnul cu care joc. Dati-mi 15 minute si postez. :) Multumesc
- - - Actualizat - - -
Asta am dorit si noi...dar tare greu mai trece timpul[/
In 15 minute pun pozele. Abia am ajuns acasa...
- - - Actualizat - - -
poze fete:

- - - Actualizat - - -
dimensiuni: 146/154.
- - - Actualizat - - -
poze mai mari:

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
Nu am postat pozele cu fetele pentru ca la momentul asta sunt lipite pe lemnul cu care joc. Dati-mi 15 minute si postez. :) Multumesc
- - - Actualizat - - -
In 15 minute pun pozele. Abia am ajuns acasa.
poze fete:

- - - Actualizat - - -
In 15 minute pun pozele. Abia am ajuns acasa.
poze fete:

Anunt valabil. Pret pentru paleta completa 250 + transport. Pozele detaliate cu lemnul si fetele le vedeti in prima pagina.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus