EduardFoto
junior
Fata nr 14 , v-am rugat.Se poate o poza cu 14 ? As cumparao si pe 13 dar are buretel cam ciupit de aceea va rog si poza cu pozitia 14.
Multumesc.
Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ce tot ii dai cu pagina 1, ai data cant ai creat acest post , cei care au intrat in ziua aceea au vazut pretul de 150 , dupa 3 zile ai modificat , tu cu mana ta pretul , se vede in pagina2 raspunsul creat de tine.preturile sunt expuse pe pagina 1 / post 1. Si tu daca vrei sa cumperi, vezi te rog preturile pe acest post 1. Fetele sunt cumparate pe euro din Germania si pretul lor poate fi modificat. La momentul cand m-ai contactat preturile DEJA erau modificate. Tu ai solicitat sa-ti vand fata la alt pret. Eu am refuzat. Alte intrebari te rog.
Pentru a vedea lista valabila la zi, va rog sa vizitati postul 1/ pagina 1 (singurul care poate fi editat). Aici gasiti totul.Poti te rog sa mai scrii odata ce fete nu s-au vandut inca?
Mersi
mai avem doua fete rosii BlueFire M1 si M2 care sunt pe stoc. Pozele le punem la cerere. Fata la care sunt pozele este in stoc.Pana la urma aveti Donic bluefire M2 cum apare in primul post sau numai M1 la care ati pus poze?
As dori atunci sa puneti poze cu fata Bluefire M2 si sa precizati dimensiunile pentru ca as fi interesat!mai avem doua fete rosii BlueFire M1 si M2 care sunt pe stoc. Pozele le punem la cerere. Fata la care sunt pozele este in stoc.
Multumesc pt poze, dimensiunile sunt cam mici pt mine!
ok, astazi se livreaza cu posta/ramburs +10 lei.Aveti MP cu pozitia
14) Tenergy 05 2,1 Red 150x155 9,5/10 150 lei