Popa Mircea
senior
Oliver trebuie felicitat ...cu fiecare turneu organizarea e tot mai buna si mai eficienta , fara timpi morti - au fost totusi 3 competitii (si copii)...ambianta si caldura din sala excelente
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bravo baieti !... indiferent cum va numiti. Am auzit ca toti ati fost fair play. Asta e cel mai important. Imi pare rau ca nu am fost si eu printre voi.
Eu am fost la masa organizatorilor doar pentru ca acolo tineau vinul si palinca. Pali in schimb a fost un ajutor de nadejde :clap:.A fost un turneu foarte reusit.Bravo Oliver!!! Nu era usor sa organizez un turneu A bine ca a fost acalo colegi mei Denes Ferenc,Tokos Pal.Vreau sa multumesc si pentru ei.Astept ca sa mai pot participa la turneu vostru din Sfantu Gheorghe.
Cu stima!!!
Pana aici am citit si am dat likeFelicitari castigatorilor, un bravo tuturor participantilor, un turneu dominat de bunul simt si fair play.
Multumesc pentru apreciere.Vreau sa multumesc in mod special d-lui Denes Ferenc pentru fair play. Apreciez corectitudinea d-vs, sunteti un exemplu pentru multi altii, jos palaria.