flowmaster
organizator local
Florea Vasile Sighetu Marmatiei va rog sa il treceti la Amatori.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
O sa iau in calcul optiunea doar cand ajungeti pe lista de asteptare Open (daca e cazul).
La fel pentru dl. Corneanu si altii care nu precizeaza ca vor sa se mute definitiv - pentru a nu modifica listele prea des, in functie de fluctuatiile inscrierilor.
Dl.Bobarnac te complaci din nou sa nu intelegi nimic din jocul amatorilor ?Din Bacău Bobarnac Gheorghe la amatori. Este aceasi persoana cu Bobirnac Gheorghe din Piatra
As fi interest de o camera dar nu stiu daca ma calific. (rezervarea de pe Booking.com am anulat-o deoarece proprietarul imi cerea sa-i spun sigur daca vin sau nu si sa platesc un avans.)Daca a ramas cineva fara cazare,...mai sunt trei camere cu pat matrimonial, la Hotel Stop, situat intre cele doua sali. O camera 100 lei/ noapte/2 pers. (50 lei de pers). Aici aveti si posibilitate sa luati mic dejun, cina la pret de autoservire (pret ok)
Sa vedem clasamentul reactualizat si putem sa ne dam seama cat de cat. Acum aveti o pozitie care dupa parerea mea ramaneti pe lista. Am ln vedere si faptul ca incep retragerile...As fi interest de o camera dar nu stiu daca ma calific. (rezervarea de pe Booking.com am anulat-o deoarece proprietarul imi cerea sa-i spun sigur daca vin sau nu si sa platesc un avans.)