AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

Buna seara dle Gelu maine ( Joi 05/12/2013 ) se clarifica situatie la Open sunt la asteptare. Ca sa poti fac un program.
Stiu cu ai multe pe cap sper ca se clarifica situatie pana maine seara. Succes si rabdare.

Buna seara dle Gelu maine ( Joi 05/12/2013 ) se clarifica situatie la Open sunt la asteptare. Ca sa poti fac un program.
Stiu cu ai multe pe cap sper ca se clarifica situatie pana maine seara. Succes si rabdare.
Dar la amatori in cazul in care nu este loc n-ai vrea ?
Cu stima prietene.

Dar la amatori in cazul in care nu este loc n-ai vrea ?
Cu stima prietene.

Mersi Nea Antal cred ca acolo drum este mai obositor si mult mai lung. La Open inf = suprior si sar putea inca un meci si atat ; )
La Amator drum este mult mai lung si obositor ( mai ales pt. mine stau f reu cu conditie fizic ) Salutare si ne auzim bine.

Ultima editare:
Da, maine ora 17 ultima inscriere. Sunt sanse sa ramaneti la open si in caz contrar aveti prioritate la amatori cu locul din clasament pe care-l detineti.
Sa inteleg ca daca nu intrati la open va retrageti? Nu optati pt sectiunea amatori ?
Problema se pune si dupa ora 17 (joi) cand de atunci incep retragerile, iar cei de pe lista asteptare vor urca incet-incet.
Cu respect!
Gelu

La inceput punctaj era okey. Dar in timp Florin a taiat din stanga si din dreapta si dus cateva procentaj si cred ca mai are de taiat inca ceva. Glumesc Florin dar cred ca cel mai mult tu ai bataie de cap din cauza punctajale etc succes

Da, maine ora 17 ultima inscriere. Sunt sanse sa ramaneti la open si in caz contrar aveti prioritate la amatori cu locul din clasament pe care-l detineti.
Sa inteleg ca daca nu intrati la open va retrageti? Nu optati pt sectiunea amatori ?
Problema se pune si dupa ora 17 (joi) cand de atunci incep retragerile, iar cei de pe lista asteptare vor urca incet-incet.
Cu respect!
Gelu
TURNEUL "CAMPIONILOR" 7 decembrie 2013 - Brașov
TURNEUL CAMPIONILOR AMATUR
LOCALITATEA: BrașovDATA: 07 decembrie 2013
INSCRIERI: Pe forum ;– ultima inscriere joi 5 decembrie ora 21,00; ultima retragere, vineri 6 dec, ora 21.00

Cu respect!
Gelu

Multumesc mult D-le Gelu stiu astept pana maine seara pt Open e greu pt voi si e foarte logic nu puteti faceti sa fie multumiti toate lume mersi inca o data si rabdare in continuare
- - - Actualizat - - -
TURNEUL "CAMPIONILOR" 7 decembrie 2013 - Brașov

TURNEUL CAMPIONILOR AMATUR
LOCALITATEA: BrașovDATA: 07 decembrie 2013
INSCRIERI: Pe forum ;– ultima inscriere joi 5 decembrie ora 21,00; ultima retragere, vineri 6 dec, ora 21.00

Stiim stim nu mai amintesti si tu ; )

Văd că axa Sibiu-Cisnădie se clatină serios... ce mă fac oameni buni, că nu mai ajung la Brașov? chiar nici un loc....
nu pot să cred că merg agnițenii la turneul final și nici un sibian :D
Și nici măcar nu vreau să ocup locuri pe listă... doar în mașină :)

Văd că axa Sibiu-Cisnădie se clatină serios... ce mă fac oameni buni, că nu mai ajung la Brașov? chiar nici un loc....
Te iau eu Adi dar trebuie sa te bag in duba cu mesele,poate te inspira la ceva

Trebuie sa iei legatura telefonic, probabil ca baietii nu vad anuntul tau. Sunt cativa tovarăsi care te pot lua (Aron Darie, Mitzea Alex, Migea Cornel, Bela,...) ...sau trimite mp. Trebuie sa ajungi, altfel nu poti transmite pulsul in strofe. Poate faci o rezervare pt TF, care sa se regaseasca in strofa 7, 12 si 13 (data turneului)...le asezi cumva, chiar daca sunt ocupate:-)

Remember

Remember

Titlurile pe categorii de-a lungul turneelor finale:

Lady Amatur
2009 Luminita Maritanu
2010 Miriam Lupu
2011 Rodica Sicoe
2012 Rodica Sicoe
2013 Rodica Sicoe?

Maestru Amatur
2009 Boris Carpovici
2010 Catalin Cozma
2011 Florin Toma
2012 Dan Bodeanu
2013 Lajos Bauer?

Junior Amatur 10
2009 -
2010 Bejinariu Alexandra
2011 Farkas Bence
2012 Tomica Andrei
2013 ???

Junior Amatur 14
2009 Florin Ursulean
2010 Dumitra David
2011 Lipan Alexandru
2012 Bogdan Cristian
2013 ???

Special Amatur
2009 Mihai Sargu
2010 Mihai Miron
2011 Constantin Gabriela si Mihai Miron
2012 Mihai Miron
2013 Simion Boby?

Lupta este stransa, mai ales la juniori 14 ani, unde 3 copii cu rezultate foarte bune in acest an, Farcas Vlad, Nemaciuc MIhai si Sorescu Deian sunt despartiti de doar cateva puncte:

Cine doreste mai am doua carti scrise de marele jucator Radu Negulescu -Viitorul vine din trecut - o sa le am Brașov cu mine (Shuni)

Back
Sus