AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

Daca tot sint discutii,Dan Petrov se transfera la amatori,poate ofer o sansa lui Adi Gorun la open, sa participe si el ;)

STOP INSCRIERI!!!!!!

Atentie, cod galben de vant si ninsori, de maine dimineata de la 6, zonele montane, din Brașov spre nord, nord-vest.... asa ca am emotii mai mari pt dvs decat pt mine. Emi vine cu bus-ul plin cu 15 mese, si daca el poate inseamna ca si dvs puteti.

Pt cei care oricum se retrag, sunt rugati sa anunte mai repede, iar cei de pe lista de asteptare ii rog sa stea cu ochii pe lista (ca la bursa:-) ), si daca si-au facut alt plan ?i rog sa anunte retragerea, altfel pot urca pe lista principala din oficiu.

Personal fac tot ce este posibil sa anunt pe fiecare in parte, prin nr de tel pe care le am (prin colegi, prin coordonatori, etc) ...cine doreste sa lase nr tel pe mp va fi instiintat 100%.

Va multumim pentru intelegere!

Daca tot sint discutii,Dan Petrov se transfera la amatori,poate ofer o sansa lui Adi Gorun la open, sa participe si el ;)

Multumesc frumos Dan , in cazul acesta nu pot decat sa ma retrag de la Open si sa joc la Amatori ,pentru a-i face loc domnului Iancu George ,un om mult mai respectabil si mai bun decat mine
Gorum Adrian -

Multumesc frumos Dan , in cazul acesta nu pot decat sa ma retrag de la Open si sa joc la Amatori ,pentru a-i face loc domnului Iancu George ,un om mult mai respectabil si mai bun decat mine
Gorum Adrian -
Dupa parerea mea, ti-ai castigat locul la Open, poate se mai retrag altii, cine stie ce se intampla pana maine seara, sa fim optimisti :)

Dinicescu Ion OPEN
Eu as mai fi stat 1 min ca sa postez ! Iti place loteria nea' Ioane !
Acum mai in gluma mai in serios, zau ca Mehmet merita un greencard ! Daca vreti si motive... sunt pt toata lumea ! Numai cine nu-l cunoaste nu stie ! Pana si d-nul Dinicescu cred c-ar fi de-acord ! :D

din motive de sănătate mă văd nevoit sa mă retrag.deci...fara
Horia Nitescu

Un loc in plus la OPEN.
Ma retrag, pentru Adi, George, Aurel sau Mehmet.
Am luat raceala de la Horia.

Back
Sus