AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

...nu-l uitati pe Mehmet. E cel mai indragit roman din Amatur !

tocmai am citit aici o postare a domnului Mehmet și eu deși nu l-am văzut niciodată am rămas impresionat de limbajul lui pitoresc. aproape că se prefigurează o nouă strofă în ?epopeea? mea. nu pot să trec cu vederea și să nu imortalizez în versuri și acest ?personaj? simpatic prin formulările lui, mai ales după ce văd că cineva afirmă așa ceva despre el (vezi citatul).

dacă am noroc să ajung la Brașov, cred că mi-ar părea rău să nu fie și el printre ?gladiatori? acolo, să mă aleg măcar cu vreo 2 instantanee...
- - - Actualizat - - -
da, pentru că nu e răceală, de fapt e un sindrom... :D
- - - Actualizat - - -
Normal ,esti pe pozitia care iti place cel mai mult
vrea să cedeze repede poziția, să nu-l prindă nevasta în ofsaid... :D

Dl Mehmet conf regulament (192+112) are drept de participare .
pai de ce nu joaca la amatori? oare?
Mehmet!
MP-ul si locul in clasament iti permite sa joci la amatori! este ultima ta sansa! sa nu crezi ca la amatori n-o sa ai meciuri tari!
te iert ca mi-ai zis (candva) ca nu joci niciodata la amatori! si du-te ca n-o sa-ti para rau!
daca nu e prea tarziu pentru mutare!... SUCCES!

Buna dimineata!
Pt cei care oricum se retrag, sunt rugati sa anunte mai repede, iar cei de pe lista de asteptare ii rog sa stea cu ochii pe lista (ca la bursa:-) ), si daca si-au facut alt plan ?i rog sa anunte retragerea, altfel pot urca pe lista principala din oficiu.
Cel mai onest cadou amaturist de Mos Nicolae: o retragere anuntata in timp util. :-)

Nu e cazul sa fiti suparati domnilor ca nu ati putut juca datorita pozitiei in clasament.
Este totusi un turneu anual final si trebuie luati in calcul jucatorii mai vechi si mai valorosi.
Daca perseverati la anul in turnee sigur veti juca.

Din probleme personale cu parere de rau va transmit ca nu mai pot ajunge.
Mult succes si voie buna atat participantilor cat si organizatorilor care cu siguranta vor avea mult de munca.

Inscrieri Open - on 05-Dec-13 at 23:24:30

..............
Lista de asteptare: - jucatorii sint inscrisi si la Amatori, pentru orice eventualitate
113. Iancu George, Ploiești, 237 - 18.1 - A
114. Mihaila Aurel, București, 253 - 18.4 - A
115. Sengoz Mehmet, Botoșani, 297 - 18.5 - A
116. Ene Dragos, Ploiești, 311 - 14.2 - A
117. Surdu Marcel, Iași, 544 - 18.5 - A
...............
Vă rog să țineți aproape pt ca eventualele retrageri de la open vă repune pe lista acestei sectiuni, si după cum se stie, locatia nu este aceiasi.

Alte modificari nu mai au loc, binenteles cu exceptia amaturistilor ce probabil mai urca pe lista.

....se vede treaba că socoteala de acasă nu prea e o socoteală bună.
dacă nu ajung în sală la Brașov din diferite motive, vă urez de la distanță să aveți adidașii bine lustruiți, ca să vă poată pune acolo „Moș Gelu” toate surprizele pe care le-ați așteptat.

Ce te vaiti domnule atata?Sibiu-Brașov?S a mutat Sibiul in Alaska sau in Insulele Tonga?
Muta te la Alexandria atunci.O sa fii mai aproape de Brașov.

Dle Gelu multumesc mult pt efortul dvs. dar nu vreu ocup locului cuiva , Dl Dan receala nu este motivul principal eu cred ati vrut eliberati loc pt altii. Nu trebuie dvs faceti efort mult mai mult de cat noi pt. Amatur. Ne vedem alta data promit ca vin doresc succes la organizatorilor si la participantilor deci se retrage Mehmet SENGOZ

Va spun eu ca este foarte racit.
Dle Gelu multumesc mult pt efortul dvs. dar nu vreu ocup locului cuiva , Dl Dan receala nu este motivul principal eu cred ati vrut eliberati loc pt altii. Nu trebuie dvs faceti efort mult mai mult de cat noi pt. Amatur. Ne vedem alta data promit ca vin doresc succes la organizatorilor si la participantilor deci se retrage Mehmet SENGOZ

....se vede treaba că socoteala de acasă nu prea e o socoteală bună.
dacă nu ajung în sală la Brașov din diferite motive, vă urez de la distanță să aveți adidașii bine lustruiți, ca să vă poată pune acolo ?Moș Gelu? toate surprizele pe care le-ați așteptat.
Maestre, lasa glumele si nu vaduvi turneul final de prezenta Domniei tale. Mosul vine si el la intalnire.

Back
Sus