Vali Suta
senior
4 in 1 ?Un loc in plus la OPEN.
Ma retrag, pentru Adi, George, Aurel sau Mehmet.
Am luat raceala de la Horia.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
4 in 1 ?Un loc in plus la OPEN.
Ma retrag, pentru Adi, George, Aurel sau Mehmet.
Am luat raceala de la Horia.
Ce te miri,pai este asul de trefla in amatur4 in 1 ?![]()
Normal ,esti pe pozitia care iti place cel mai mult:lolno:sunt al 69..pe lista de asteptare,daca cel de pe 70 are vreo sansa,ai cesionez locul !
...nu-l uitati pe Mehmet. E cel mai indragit roman din Amatur !
da, pentru că nu e răceală, de fapt e un sindrom...4 in 1 ?
vrea să cedeze repede poziția, să nu-l prindă nevasta în ofsaid...Normal ,esti pe pozitia care iti place cel mai mult
pai de ce nu joaca la amatori? oare?Dl Mehmet conf regulament (192+112) are drept de participare .
Cel mai onest cadou amaturist de Mos Nicolae: o retragere anuntata in timp util.Pt cei care oricum se retrag, sunt rugati sa anunte mai repede, iar cei de pe lista de asteptare ii rog sa stea cu ochii pe lista (ca la bursa), si daca si-au facut alt plan ?i rog sa anunte retragerea, altfel pot urca pe lista principala din oficiu.
Vă rog să țineți aproape pt ca eventualele retrageri de la open vă repune pe lista acestei sectiuni, si după cum se stie, locatia nu este aceiasi.Inscrieri Open - on 05-Dec-13 at 23:24:30
..............
Lista de asteptare: - jucatorii sint inscrisi si la Amatori, pentru orice eventualitate
113. Iancu George, Ploiești, 237 - 18.1 - A
114. Mihaila Aurel, București, 253 - 18.4 - A
115. Sengoz Mehmet, Botoșani, 297 - 18.5 - A
116. Ene Dragos, Ploiești, 311 - 14.2 - A
117. Surdu Marcel, Iași, 544 - 18.5 - A
...............
Dle Gelu multumesc mult pt efortul dvs. dar nu vreu ocup locului cuiva , Dl Dan receala nu este motivul principal eu cred ati vrut eliberati loc pt altii. Nu trebuie dvs faceti efort mult mai mult de cat noi pt. Amatur. Ne vedem alta data promit ca vin doresc succes la organizatorilor si la participantilor deci se retrage Mehmet SENGOZ
Maestre, lasa glumele si nu vaduvi turneul final de prezenta Domniei tale. Mosul vine si el la intalnire.....se vede treaba că socoteala de acasă nu prea e o socoteală bună.
dacă nu ajung în sală la Brașov din diferite motive, vă urez de la distanță să aveți adidașii bine lustruiți, ca să vă poată pune acolo ?Moș Gelu? toate surprizele pe care le-ați așteptat.