Timișoara

Re: Timișoara

clickofmind a spus:
Super !!! :biggrin: Abia astept s'ajung p'acolo !!! ... si duminica ?
Da, sigur ca e deschis si duminica.
Dar pentru ore mai ciudate (ex. dimineata foarte devreme, sau noaptea, e bine sa dai un tel. 0769.69.59.49).

Dragomir Paul a spus:
tiopmic a spus:
http://gheduda.blogspot.com/
cateva imagini de la noua sala de tenis, sper sa fie pe placul vostru
O draperie la geamuri sau in lipsa merge si folie de aluminiu ( pentru alimente ) dupa ce se pulverizeaza apa simpla pe geam lipita cu rola de paleta ( din cauciuc ).
luni apar si perdelele...ne-am gandit si la acest aspec...ms de sfaturi

tiopmic, de cand putem aparea si noi p'acolo ... si din capu' lui 14, cat imi ia sa vin pe jos pan' la sala ?

Timișoara

Cine-mi poate spune care este cea mai apropiata sala unde se poate juca tenis de masă in zona Dacia - Circumvalatiunii - Gh. Lazar - Cetatii? Multumesc.

Nu prea inteleg ce nu i-a placut user-ului si organizatorului de turnee "bogdanel", la un simplu mesaj de-al meu in care ceream ajutorul celor ce sunt din Tm, in legatura cu existenta vreunei sali de tenis de masă in zonele mentionate, de a tinut neaparat sa foloseasca optiunea "nu-mi place mesaj" !? Ce-ar putea sa-ti placa, sau sa nu-ti placa la un mesaj de genul acesta? Mare-i gradina Ta, Doamne ! :)

Si eu cautam in Tm un loc. Sunt din nord, dar ajung la timisoara o data la cateva luni si tare as vrea sa merg si pe la o partida de tenis de masă. Se pare ca numai Senator e si, ma gandeam sa incerc si la acel liceu din Iosefin...mai merge cineva acolo, deja, sau ?

Si eu cautam in Tm un loc. Sunt din nord, dar ajung la timisoara o data la cateva luni si tare as vrea sa merg si pe la o partida de tenis de masă. Se pare ca numai Senator e si, ma gandeam sa incerc si la acel liceu din Iosefin...mai merge cineva acolo, deja, sau ?
Mai sunt si CLUB 11 (str. Pestalozzi nr. 20) si CLUB 101 (str. Iuliu Grozescu nr. 16)

Club 101 are placerea sa anunte noul antrenor

Club 101 are placerea sa anunte noul antrenor

Dl. Teodor Olaru, fost component al lotului national al Rep Moldova, antrenor cu experienta internationala este noul nostru antrenor. Dumnealui va fi la dispozitia dvs pt cursuri de tenis de masă si sparing partner de Luni pana Duminica intre orele 10 - 23. Tariful este unic, 16 lei / ora. Adresa noastra: Timișoara Str. Iuliu Grozescu nr.16 , Rezervari la 0726182460 sau 0742171646

Buna seara,
Cine ma poate ajuta,cu taierea a doua fete si lipirea lor pe un lemn?Bineinteles contra cost!!
Multumesc anticipat!

Saptamana viitoare este perfect!!Astept un mesaj cu un numar de telefon,pentru a lua legatura.
Multumesc inca o data!!!

Salutare,

daca mai esti interesat m-as bucura sa jucam. sunt mai multe posibilitati unde am putea sa jucam numai sa vrem.
Am 47 de ani si nu sunt foarte avansat dar imi doresc un partener de joc si antrenament

cu respect

Zoli

Loc de antrenat in Timisoara

Stie cineva unde se antreneaza lumea in Tmisoara ? la sala ma refer nu in parcuri sau aer liber. Merci.

Back
Sus