ÎNCHIS fete patrate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
As dori 1 pereche (rosie+neagra) TIBHAR AURUS SOUND.
- - - Actualizat - - -
Grosime burete = maxim
- - - Actualizat - - -
Numarul meu de telefon este 0742223094. Nu ma descurc sa trimit m p -uri.

Tibhar genius nu mai am. daca vrei tibhar genius+optimum sound
- - - Actualizat - - -
actualizare

Sosit fetele. Excelente! Luati noile TIBHAR EVOLUTION. Merita.
- - - Actualizat - - -
Cantarit fete Tibhar EVOLUTION EL-P 1.9-2.0mm. Fata negra - 70g; fata rosie - 72g. Dimensiune fete netaiate 168x180mm.Sunt intr-adevar fete rapide.

Salut!
As dori Joola Energy Green Power de 1.8 neagra si Donic Desto F3 BigSlam de 2.0 rosie. Ai MP

Au sosit fețele TIBHAR AURUS SOUND. Multumesc mult. Sarbatori fericite, multa sanatate si anul 2014 sa fie cu mai multe impliniri!

Salut as dorii JOOLA SAMBA PLUS---1.8-ROSIE 1 buc. si un Tibhar Nimbus sound -1,8 - negru. Sa imi spui daca mai ai adresa mea. MS

Cel mai serios om de la care puteți comanda materiale ieftine și deget.bune!!!! Vi-l recomand cu mare încredere!!!

fete adaugate: rakza7, rakza9,tibhar evolution fx-p, tibhar evolution el-p,tibhar 5Q sound,tibhar 1Q sound,stiga tour M,stiga tour S

Salut as vrea un numar de telefon sa putem vorbi pentru mai multe fete.Multumesc.Te-as ruga sa imi trimiti pe mesaj privat .

Salut,
Ti-am trimis pe privat mesaj pentru doua fete Yasaka Mark V. Daca nu l-ai primit te rog sa ma anunti sa iti las datele pentru livrare. Multumesc frumos

le-am trimis ieri prin posta
- - - Actualizat - - -
modificare pret: tibhar vari spin, tibhar vari spin d.tecs, tibhar evolution fx-p, tibhar evolution el-p, tibhar 1Q sound, tibhar 5Q sound, calibra tour M si calibra tour S

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus