ÎNCHIS TIMO BOLL SPIRIT ST-200 lei,Tenergy 05,Donic Bluefire M2,Tibhar Genius

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

markko

senior
Vand lemn Timo Boll Spirit ST,pret 200 lei,lemnul este cu fluturele vechi,este lovit pe cant dar este reparat foarte bine cu rasina de cant.

Vand de asemenea si trei fete:Donic Bluefire M2(rosu)-60 lei,fata asta am taiat-o gresit si a ramas mai mica decat lemnul cam cu aproximativ 3mm. Fata se prezinta intr-o stare foarte buna,nu este ciupita pe margini si a fost jucata destul de putin

Tibhar Genius(negru)45 lei,este putin ciupita pe margini,dar in rest prinde foarte bine.Are bolfa in imagine doar pentru ca am lipit-o pe masa,dar in rest nu are defect.

Tenergy 05(negru)-30 lei,fata este jucata ,destul de uzata,dar inca se poate juca cu ea.

Daca sunteti interesati,ma puteti gasi la numaru de telefon:0747669262,Marko. Inca ceva,daca doriti mai multe informatii incercati sa ma contactati pe telefon,intru destul de rar pe site si nu prea pot sa vad ce se posteaza. Respectele mele

Salutare. Ma intereseaza Genius. E grosime 2 sau maxim? Ce dimensiune are (actuala, deslipita, asa cum este in poza)? Mersi

Da,este de 2.Dimnesiunile daca te intereseaza,poti sa ma contactezi pe telefon si intr-un timp cat se poate de scurt o sa masor fata,sa vad.Fata este exact asa cum apare in poza,aseara am dezlipit-o de pe lemn(timo boll spirit)

Dupa dezlipire fața se micsoreaza. Daca a fost lipita pe Spirit adica 150/157 dupa dezlipire va fi in mod sigur mai mica. Insa cu cat se miscoreaza nu este chiar o regula (poate fi cam 148/155 dar se poate face si mai mica, functie de cat timp a stat lipita pe lemn, cat de intinsa a fost la lipire, tipul de lipici etc). Masoar-o te rog si posteaza dimensiunile. Fatza ma intereseaza. Oricum eu am postat primul dar te asigur ca orice alt potential cumparator prima data te-ar fi intrebat acelasi lucru, adica grosime si dimensiuni. Astept dimensiunile. Stima.

Am omis sa mentionez dimensiunile la fete si grosimea la burete.
Toate fetele au burete de 2 mm
Tenergy: 15,5-14,5
Genius:15,3-14,5
M2:15-14,2
- - - Actualizat - - -
Lemnul s-a vandut,deci anuntul pentru lemn nu mai este valabil. Au mai ramas fetele

da cu ce ai lipit prima oara bluefire ..te ntreb ca prea s a intins ..... ai pierdut 8 mm ..eu am patit asta cand am pus toluen pe o fata new fiind ...am taiat o pe lemn ..tot ok
cand am dat o jos ..
necaz mare ..
fata ...mica -6mm
acu nu i problema L da la latime e cam naspa........
e musai prima oara sa lipesti cu apa..daca fata sta dreata pe masa inseamna ca nu s a intins ....scuze ...mult noroc

ce dimensiune are acum tbs pt ca din poza reese ca a fost modificata ca dim partea lovita si se obs ca este asimetric! va rog si o poza cu patrtea de la maner sa vad daca nu e fisurat si pe urma discutam ! multumesc !

alx_vass... trimite-mi nr de tel pe privat și vb. Iar lemnul s-a vândut, scrie și mai sus. îmi pare rău dmn. Dan

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus