Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Si noi dorim acelasi lucru.Multumim pentru bunele intentii .Nu stiu daca sunteti la curent dar la BAICOI au fost organizate primele concursuri de copii in cadrul AMATUR si de atunci nu am facut rabat de la organizarea concursului de copii,(chiar daca acesta intarzie desfasurarea turneului propriuzis) odata cu organizarea unui concurs amatur A si niciodata nu am perceput taxa pt copii si mai mult le-am acordat de fiecare data premii si cadouri.In alta ordine de idei concursul a fost postat pe site cu 9-10 zile inainte de desfasurarea lui si chiar nu stiam ca ati dori sa ajutati in vreun fel de aceea nu v-am contactat dar pe viitor o sa tinem cont,oricum multumim din nou pentru intentiile bune.Cu respect Lucian BozgaBuna seara,revin cu rugamintea,orice organizator de turnee,are astfel de manifestari,in special cele care implica copii,il rog sa ne anunte intentia cu una doua saptamani inainte,astfel incat sa putem
ajuta cu micile noastre premii.Nu este mare lucru,ce vreau eu sa subliniez,este ca noua ne pasa si asteptam pe toti cei asemenea noua sa ni se alature.
Vrem sa vedem salile ocupate de copii,sa nu mai avem noi loc sa ne mai antrenam.As propune pe aceasta cale tarife speciale pentru cei sub 20 de ani.
Sa vina forta tanara,sa ne demonstreze ca Romania are o sansa prin ei.
Buna seara,revin cu rugamintea,orice organizator de turnee,are astfel de manifestari,in special cele care implica copii,il rog sa ne anunte intentia cu una doua saptamani inainte,astfel incat sa putem
ajuta cu micile noastre premii.Nu este mare lucru,ce vreau eu sa subliniez,este ca noua ne pasa si asteptam pe toti cei asemenea noua sa ni se alature.
Vrem sa vedem salile ocupate de copii,sa nu mai avem noi loc sa ne mai antrenam.As propune pe aceasta cale tarife speciale pentru cei sub 20 de ani.
Sa vina forta tanara,sa ne demonstreze ca Romania are o sansa prin ei.
]1.,,Buna seara,revin cu rugamintea,,, -Cind se insista prea mult ceva nu e in regula?Buna seara,nu stiu cine citeste acest post,sper ca macar acum sa fim mai buni,sa ajutam pe cei care au nevoie,hai va rog frumos veniti in sala,oamenii astia chiar fac ceva frumos.
Cine vrea poate sa vina,macar la o cafea,imi iau angajamentul sa o dau gratis,sa vada toata lumea cata ardoare poate sa puna un copil,intrun,meci(fie el chiar si amical).
Am vazut copii de la Stirom si am ramas uimit cata patima si ce calitati tehnice au putut sa etaleze,apoi copii dnei Otilia,nu o cunosc dar am fost incantat,prietenul si antrenorul meu
Mariusica Levaru si altii,parca au atins maximul,bravo lor si copiilor pe care ii antreneaza.
Ce nu inteleg eu este de ce nu vin si altii sa faca o mica donatie,nu trebuie mult,il intrebam pe un copil ieri care avea o punga de la firma mea(din pacate prea putin),ce a primit,el nu era bucuros de manusi,tricou sau portocale,cel mai bucuros era de pix,iti vine sa razi,dar era cel mai ieftin articol din punga.
Am dat acest exemplu nu ca sa ma grozavesc ,imi cunosc valoarea si greselile si singur ci ca sa va arat ce smpla si curata este bucuria lor.
Promit sa pastrez anonimatul celor care doresc sa ajute si nu vor sa le fie cunoscute numele.
-Nu ma-ti suparat deloc dar am avut impresia ca sunteti manipulat de persoane inamovibile.In rest Craciun Fericit,ca pt mine rautatea din uni oameni ma face de aceasta data sa stau departe de casa cu un gust amar.EMI,dvs il admirati pe dl Costi,eu incerc pe cat posibil sa il sprijin( cred ca se poate descurca si singur,dar un ajutor,zic eu nu strica nimanui).-Nu ma refeream la sprijinul d-voastra,ci a intrusilor.
Nu sunt un mare fan al dlui Bodeanu(pe care ma bucur sa il vad mai des la Skt),dar ce ati spus despre dumnealui,denota ca sa zic asa un in pic de rautate.-Un pic de rautate spuneti,trebuie sa ii vedeti si studia mesajele lui despre mine,care denota un caracter bolnav,dar ma abtin ca inca mai e omagiat in functii supreme.
Cand vad astfel de rautati,imi vine sa o las,balta,dar imi aduc aminte de un lucru,(cum spunea dl Marcu al carui nume l-ati pomenit mai sus)Nici o zi de munca fara plata seara.-Asta se pare ca e scopul unora,dezbina si cucereste,si umileste,planuri diabolice ca la carte.
In incheiere va doresc si dvs Craciun fericit si o activitate placuta in continuare,sper sa nu mai am ocazia sa va supar cu ceva.