valentin soare
organizator local
Inca ceva,mai stim si noi lb.engleza si sa cumparam online!,chiar daca stam in valenii de munte!
Daca e SB din China, e fake.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Daca e SB din China, e fake.
ok va trmit adresa de livrare atunci ?
Am vrut sa atrag atentia, asa la modul general, ca nu se cade ca in cadrul unui topic de vanzare sa se faca aluzia ca pretul cerut este prea mare, sugerand sau indicand posibilitati de a cumpara din alte locuri, mai avantajos. Imi pare rau daca nu ati inteles acest lucru, se pare ca nu am fost prea explicit. Scuze...Dl Laky unde vedeti vreo adresa sau ceva de genul ca eu port si ochelari si tot nu reusesc sa dau de asa ceva?
Raspunsul meu era pentru hopipoke (mesajul imediat de deasupra).Inca ceva,mai stim si noi lb.engleza si sa cumparam online!,chiar daca stam in valenii de munte!
Raspunsul meu era pentru hopipoke (mesajul imediat de deasupra).
N-am acuzat pe nimeni, doar am mentionat ca cele luate din China (cam la pretul mentionat) sunt, cel mai probabil, false. Eu am luat si am constatat "pe viu".
Salut ma intereseaza Iarba Dr.Neubauer Superblock daca mai este de vanzare am lasat si un MP
Detalii daca se poate, dimensiunea fetei,culoare,ultimul pret si o poza cu ea daca se poate. Stima.....
V-ar interesa un schimb la Joola Energy X-TRA 37.5 cu tricoul din link?:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...e-si-tricou-Butterfly-cumpar-plasa-colectoare